RCN ZeewoldeTerug naar het overzicht

DOLFINARIUM- Geniet van vakantie aan het Veluwemeer. Je kunt hier kamperen of een huisje huren.

Vakantie aan het Veluwemeer

Bij het water, in het water, op het water... RCN Zeewolde laat je op veel manieren genieten van de unieke ligging aan het Veluwerandmeer! Het park heeft een eigen strand waar kinderen in een afgezet deel veilig kunnen spelen en vanaf een ander deel kun je met een surfplank het water op!


Kamperen en huren in Zeewolde

Aan het water of juist verder van de wal, als een groep bij elkaar of lekker beschut, met of zonder privé sanitair; voor elke wens is hier een passende kampeerplek te vinden! Alle kampeervelden zijn autovrij; de kinderen kunnen hier heerlijk spelen! Voor wie liever een accommodatie huurt zijn er fijne glampingtenten of mooie chalets, en zélfs enkele bungalows met sauna!


Watersportplezier en meer

Door de ligging aan het water ligt watersport voor de hand; huur een boot, ga op zeilles, leg je Sup in het water of leer surfen! Het vakantiepark heeft ook ligplaatsen voor jullie eigen boot. Het vakantiepark heeft ook een klein maar heel fijn zwembad en verschillende speelplekken voor kinderen. In het vakantieseizoen zorgt het recreatieteam voor een leuk, afwisselend programma. Een dagje uit? Dolfinarium ligt op 20 autominuten, Walibi is een half uur rijden! 

Start jullie vakantie hier? Klik dan door naar de website van RCN Zeewolde!

RCN Zeewolde

Dasselaarweg 1
3896 LT Zeewolde
Faciliteiten Animatieteam
Brasserie
Bootverhuur
Dierenweide
Fietsverhuur
Jachthaven
Surfschool
Strand
Speeltoestellen
Sportvelden
Vakantiekerk
Zeilschool
Zwembad
Naar de website Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips