Camping De WeeltenkampTerug naar het overzicht

JULIANATOREN EN APENHEUL- Kleinschalige, gezellige camping met natuurbad en indoor speeltuin

Familiecamping in Gelderland

Deze gezellige, kleinschalige camping ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Het mooie natuurgebied de Veluwe is vlakbij en ook leuke daguitjes naar Julianatoren en Apenheul of Paleis het Loo zijn makkelijk te doen vanaf deze camping in Teuge. Het para- en zweefvliegcentrum ligt op loopafstand van de camping, boven je hoofd is dus altijd wel iets te zien!


Veel te doen voor de kinderen

Hoewel het een kleinschalige camping is, is het wel voorzien van veel leuke faciliteiten voor gezinnen! Er is een geweldig natuurbad dat op biologische manier gereinigd wordt (dus zonder chloor!), er is een kinderboerderij met onder andere paarden, de kinderen kunnen fantastisch spelen in de binnenspeeltuin en spelenderwijs kennis maken met verkeersregels op het verkeersplein.


Kamperen of vakantiehuisjes huren

Voor ieder type kampeerder is er wel een mooie plek op Camping de Weeltenkamp. Zo kun je kiezen voor veel privacy, voor uitzicht over de landerijen of voor een gezellig veld met speeltoestellen. Daarnaast zijn er mooie accommodaties te huur. Zo zijn er Chalets voor 2 tot 6 personen (sommige zelfs met hottub), Safari- of tunneltenten voor 4 of 5 personen, een superknus wijnvat voor 4 personen en een comfortabel 5-persoons vakantiehuis.

Klik door naar de website van Camping de Weeltenkamp voor meer informatie en om je vakantie te boeken!

Camping De Weeltenkamp

De Zanden 215
7395 PG Teuge
Faciliteiten Animatie
Fietsverhuur
Indoor speelparadijs 
Kinderboerderij
Natuurbad
Verkeersplein
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen