Camping de HolterbergTerug naar het overzicht

HELLENDOORN- Camping op de Sallandse Heuvelrug met zwembad en animatie
'Bergen vol beleving'; dat is hoe de beheerders van de Sallandse Heuvelrug het gebied zelf omschrijven. De routes van het Pieterpad, het Marsmanpad en het Wereldtijdpad lopen over de Holterberg, die aan de zuidkant van dit natuurgebied ligt. Het hoogteverschil maakt dit ook een geweldige plek om te mountainbiken.
Na een flinke wandeling of fietstocht kun je lekker ontspannen op deze gastvrije familiecamping.

Zwemmen en spelen

Hadden we het over ontspannen? Ja jij dan, want je kind zal het daarvoor te druk hebben met met alle nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! Zwemmen in het verwarmde buitenbad, een potje ballen op het beachpannaveldje en spelen in een van de vele speeltuinen. In het zomerseizoen zorgt het animatieteam ook nog eens 6 dagen per week voor leuke knutsel- en spelactiviteiten. 

Wil je eens een dagje weg? Avonturenpark Hellendoorn is dicht bij!

Caravan, chalet of safaritent

In de zon of liever schaduw? Aan een speeltuin of op een rustige plek? Autovrij of juist de auto bij de hand? Al deze keuzes maak je wanneer je een kampeerplaats uitzoekt op camping de Holterberg. Er zijn ook luxe comforplaatsen mét privé sanitair aangelegd! Huur je liever een accommodatie? Er zijn stacaravans, chalets en trekkersthutten te huur.

Krijg je na het zien van onderstaand filmpje al zin in vakantie? Klik door naar de website om te reserveren!

Camping de Holterberg (Ardoer)

Reebokkenweg 8
7451 HL Holten
Faciliteiten - Fiets en skelter verhuur
- Broodjesservice
- Dierenparkje
- Overdekte speeltuin
- Jeugdhonk
- Speeltuinen
- Verwarmd buitenzwembad
- Pannaveldje
- Recreatieruimte
- Restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen