De Brabantse HeiTerug naar het overzicht

EFTELING EN BEEKSE BERGEN- Glamping in compleet ingerichte tenten op de Brabantse boerderij
Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei; midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens. Boer Johnny en boerin Inge houden op deze prachtige plek, gelegen aan de Turnhoutsche Heide ruim 200 koeien.


Glamping in Brabant

Naast de blije koeien, die minstens de helft van het jaar buiten lopen en waarvan de kalveren de eerste vijf maanden bij de moeder blijven, vind je op de boerderij ook een dierenweide. Deze ligt tussen de tenten zodat het makkelijk is om de kleintjes vanuit je ligstoel voor de tent in de gaten te houden. 

De BoerenBed tenten zijn naast de boerderij gelegen en hebben een vrij uitzicht over de aardappel/maisvelden. Alle tenten zijn geschikt voor 6 personen en voorzien van eigen toilet, beschikking over een douche en een kachel om op te koken. 

Voor de boodschappen kun je terecht in de boerderijwinkel, maar als je eens geen zin hebt om te koken sluit je lekker aan bij de pizza avond.


Leuke uitjes vlakbij Tilburg

In het nabijgelegen dorp Reusel kun je zwemmen in de spartelvijver en vissen in de visvijver. Voor dagtrips is de boerderij perfect gelegen; De Efteling, Beekse Bergen en Bobbejaanland liggen allemaal binnen een half uur rijden. Mountainbikeliefhebbers halen ook zeker hun hart op bij De Brabantse Hei. Vanaf de boerderij zijn mooie routes uitgestippeld!

Klik door naar de website om jouw glamping tent op deze vakantieboerderij te boeken!

Boerenbed - De Brabantse Hei

De Luther 23
5095 AC Hooge Mierde
Faciliteiten - Boerderijwinkel
- Speelschuur
- Fetsverhuur
- Pizza oven
- Gemeenschappelijke ruimte
- Privé konijntje
-Babybedje- box- en stoel te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips