Camping DuinrellTerug naar het overzicht

DUINRELL - Als je geen moment wilt missen van het park slaap je hier op de camping/ glamping!
Verblijf je op het vakantiepark van Duinrell? Dan heb je gratis toegang tot de attracties van Duinrell en gratis of voordelig toegang tot het Tikibad! Daarnaast verblijf je vlakbij het strand, historische steden én de Westfield Mall of the Netherlands!


Kamperen bij Duinrell

De camping van Duinrell heeft mooie velden, voorzien van stroomaansluiting en met de mogelijkheid tot privésanitair. Je kunt kiezen voor een kampeerveld dicht bij het attractiepark of wat meer in de natuur. Er zijn plaatsen voor tenten, caravans en campers. 

Glamping bij Duinrell

Luxe kamperen kun je op Camping Duinrell in verschillende accommodaties, zoals de coole Airstream, superluxe lodgetenten en thermotenten; deze hebben verwarmingspanelen zodat je ook comfortabel kunt glampen als het buiten wat kouder is!


Faciliteiten op Camping Duinrell

Natuurlijk geniet je met volle teugen van het attractiepark en het Tikibad. Maar er is meer te doen op deze camping in Wassenaar! Bowlen, gamen, fietsen, skelteren en spelen in de speeltuin; de camping zelf is al een attractie op zich!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties