Vakantiepark de BongerdTerug naar het overzicht

HOLLE BOLLE BOOM- Pal naast dit leuke Noord-Hollandse dagattractiepark ligt een gezellig vakantiepark
Vleghel de Egel en Koning Pa-radijs zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt op dit vakantiepark dat zich voornamelijk richt op gezinnen met kinderen tot ongeveer 11 jaar oud.

Vakantiepark Capfun De Bongerd ligt in Tuitjenhorn, vlakbij het bekende klimduin in Schoorl en de uitgestrekte stranden van Noord-Holland. 

Je kunt er kamperen met een eigen kampeermiddel of een lodge of studio huren.

Zwemmen en spelen op De Bongerd

Op Campingpark de Bongerd bevinden zich naast een zwem- en speelvijver, voetbalveld, dierenweide en openluchtzwembad ook diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de kampeerplekken en accommodaties. Voor nóg meer entertainment heeft de camping een eigen professioneel animatieteam, waarin zowel aandacht is voor sport en spel als in show en zingen. Een gevarieerd team dat de kinderen op een leuke manier bezig houdt met knutselen, sporten, theater en nog veel meer! Ook vind je hier een prachtig speelkasteel én een buitenzwembad!

Speelparadijs de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn

Voor een dagje uit hoef je niet ver weg te gaan; kinderen kunnen zich helemaal uitleven in speelparadijs de Holle Bolle Boom! Dit speelparadijs heeft een indoor speeltuin, binnenzwemparadijs én buitenzwembad mét waterspeelplaats.

Krijg je al zin in een weekend of vakantie op Vakantiepark Capfun De Bongerd? Klik door naar de website voor meer informatie en om te reserveren!


Vakantiepark Capfun De Bongerd

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
Faciliteiten - Animatie
- Pretpark naast de deur
- Binnenzwembad
- Waterspeelplaats buiten
- Zwemvijver
- Jeu de boules terrein
- Voetbalveld
- Fietsverhuur
- Bar, restaurant en snackbar
- Kleine supermarkt
- Wasmachine
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties