Terschellingse TipiTerug naar het overzicht

Op Terschelling huur je een tent naar keuze op deze schapen- en koeienboerderij!
Kamperen tussen de grazende koeien en schapen, met uitzicht op de Westerpolder, kleine dorpjes en honderden weidevogels. Neem je eigen tentje mee of huur een ingerichte tent bij Boerderij Halfweg.

Bijzonder overnachten in een Tipi of De Waard tent

De Tipitent is een volledig ingerichte tent voor vier personen. Door de vorm kan je hier gewoon rechtop staan! In de tent vind je een woonkamertje en keuken en slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een hoogslaper. Een andere compleet ingerichte glamping tent (je slaapt er op lekkere boxsprings!) is de compeet ingerichte safaritent met 2 aparte slaapgedeeltes.

Wie graag écht wil kamperen kan een eigen tent opzetten, of een 'De Waard' tent huren. Deze is al opgezet en volledig ingericht, je hoeft alleen maar je slaapzak mee te brengen!

Boerencamping; Een kijkje op de boerderij

De boerderij is altijd open voor campinggasten! Kom kijken hoe het schapenscheren, schapen melken en schapen drijven in zijn werk gaat! Ook zijn er fotospeurtochten, kan je een potje weilandgolf spelen en natuurlijk lekker knuffelen met alle dieren van de boerderij!

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van leuke nieuwe vakantie adressen! 

Schapen- en koeienboerderij Halfweg

Kooipad 7
8881 HD West-Terschelling
Faciliteiten - Sanitair
- WiFi
- Stroomvoorziening
- Spellenweide
- Boerderijwinkel
- Schoonmaakmiddelen te leen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!