Kampeerboerderij Straat-HofTerug naar het overzicht

Een gezellige, kleinschalige melkveehouderij waar altijd iets te beleven is!
Dol op het boerenleven op een échte boerderij?

De Boerderij 
In het noorden van “het Groene Hart” vind je boerderij Straat-Hof. Naast een melkveehouderij is dit ook een camping. Er lopen in de zomer 50 koeien vrij rond. In de stal laten zij hun haren kammen door een elektrische borstel, liggen ze te chillen op waterbedden en gaan ze ieder met een eigen ritme naar de melkrobot. Naast de koeien lopen er nog ezeltjes, alpaca's en pony's op het erf.

Veel te doen!
Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld, op de boerderij en in de stal. Boer Aad staat er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zéker toegestaan! Ook is er een leuk boerenterras en kun je zelf verse melk tappen uit de speciale melkmachine. In het seizoen (juli- sept) is er een boerendoolhof door het mais, zo leuk! En regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Er is plaats voor 40 tenten/ caravans. Daarnaast kun je ervoor kiezen in de Oude stal met een grotere groep te overnachten.

Neem contact op om je plek voor komend seizoen te reserveren!

Zoek je een vakantieplek die omringd is door mooie natuur? Die vind je hier!

Kampeerboerderij de Straat-Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
Faciliteiten - Maisdoolhof (in de zomer)
- Trampolines
- Skelters etc
- Boerderijcafé met terras
- Speelgelegenheid in het hooi
- Melkmachine (tap)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips