Hoeve HeikantTerug naar het overzicht

Kindercamping Hoeve Heikant: op vakantie naar het speelparadijs!
Op de camping van Hoeve Heikant heerst geen stilte, maar juist een hoop gezelligheid voor jong en oud. Het centrum van de camping is ingericht als waar speelparadijs voor de kids, tenten en caravans staan hier rondom opgesteld zodat ouders toch een oogje in het zeil kunnen houden.

Speelparadijs voor kids
Op de speelplaats staan klimrekken, trampolines, schommels, een glijbaan en meer attracties voor kids. Om de speeltuin ligt een heuse skelterbaan, dat wordt racen! ’s Middags kunnen kids zich vermaken met spelletjes, ’s avonds is het tijd om eieren te rapen of een rondje over de camping te rijden op de rug van de pony. Bij het kampvuur bak je met zijn allen broodjes, marshmallows of pannenkoeken. Jummie!

Vakantie met zorg
Ook kinderen met een zorgbehoefte kunnen hier goed terecht. Op het terrein zijn verpleegkundigen aanwezig die de zorg van ouders even over kunnen nemen, zodat zowel de ouders als de kids echt van hun vakantie kunnen genieten.

Op zoek naar een unieke vakantie? Hier vind je unieke accommodaties!

Hoeve Heikant

Neterselsedijk 22
5094 BD Lage Mierde
Faciliteiten - Speeltuin
- Skelterbaan
- Spelletjes
- Ponyrijden
- Kampvuur
- Faciliteiten voor kinderen met zorgbehoefte
- WiFi
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning