Boerenthuis de PrikkeboskTerug naar het overzicht

Heb je wel eens in een bedstee geslapen? Op deze gezellige logeerboerderij kan het!
Boerenbedrijf de Prikkebosk houdt als actief boerenbedrijf wel 100 melkkoeien, er worden dan ook regelmatig kalfjes geboren! Daarnaast lopen er pony's, kippen, poezen en een hond op het erf.

Logeren op de boerderij 

Bij de Prikkebosk kun je met je gezin komen logeren in de familiekamer van de bed and breakfast, of kom met een groep van wel 10 mensen slapen in de grote groepsaccomodatie! De kinderen kunnen slapen in een echte bedstee, knus hè?

Kindvriendelijk

In Friesland hebben ze het over 'dwaande' als je lekker ergens mee bezig bent. En dát kun je goed hier op of om het erf! Wil je lekker binnen spelen? Dat kan; er zijn veel spelletjes, kapla, boeken en DVD's. Maar op een boerderij wil je natuurlijk ook buiten aan de slag! Op het erf is het fijn spelen op de klimtractor, het klimrek, de trampoline, de skelter én het vlot! Maar ook de dieren willen jouw aandacht! Kom kijken of de kippen eitjes hebben gelegd en hoe de koeien worden gemolken. Ben je nieuwsgrierig van aard? Vraag de boer de oren van het hoofd, hij vertelt je graag over de boerderij!

Leuke dingen doen in de omgeving

Je bent niet ver van Schiermonnikoog, daar kun je lekker uitwaaien. Wat dacht je van wadlopen? Waterliefhebbers kunnen in de buurt zeilen, surfen of een boottochtje maken.Daarnaast kun je heerlijk fietsen en wandelen in de 'Noardlike Fryske Wâlden'.

Tip: Wil je na een dagje pretpark eens in de buurt blijven overnachten? Dat kan!

Boerenthuis de Prikkebosk

Dammeloane 46
9104 GT Damwâld
Faciliteiten - Spelletjes en DVD's
- Speelfaciliteiten
- Keuken ter beschikking
- Ontbijt te bestellen
- Bedlinnen aanwezig
- Kinderbedje aanwezig
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!