Hoeve den Overdraght (BE)Terug naar het overzicht

België: Help de boer een handje op deze boerencamping in het Belgische Poperinge

Glamping in het Vlaamse Poperinge

Op dit moderne landbouwbedrijf wonen Filip, Ann en hun kinderen samen met hun prachtige Jerseykoeien en schapen. Boer Filip is altijd wel ergens aan het werk, de kinderen mogen hem helpen bij het voeren van de melkkoeien, bij het binnenhalen van gras en stro en met het veldwerk.


BoerenBed tenthuisjes

De tenthuisjes staan gezellig samen in een boog rond het speelterrein. Ze bieden ruimte aan 6 personen en zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een houtkachel en privé sanitair. 

Werken, spelen en zwemmen op de boerderij

Kijk hoe de boer de koeien melkt en leer over de zeldzame schapenrassen. Ann laat je tijdens een workshop zien wat je met het wol van de schapen kan maken. Eén van de grootste troeven is het boerenzwembad, heerlijk om tijdens een warme zomerdag in te duiken! Na het zwemmen haal je een lekker ijsje in het boerderijwinkeltje. En buurvrouw Pat vertelt jullie trouwens ook graag van alles over ezels. 


Wandelen, fietsen of een dagje weg in België

Poperinge is de ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht. Ook een bezoek aan het Hopmuseum, de Kinderbrouwerij, Kasteel Beauvoorde of kabelbaan Cordoba zijn leuk. Fan van K3, Bumba, Kabouter Plop? Dan is een dagje Plopsaland zeker een aanrader! De echte waaghalzen kunnen zich uitleven in attractiepark Bellewaerde. Op het strand van De Panne kun je strandzeilen en kitesurfen. Ook kun je de grens oversteken naar Frankrijk of bezoek Rijsel (Lille). Genoeg te ontdekken dus!

Klik door naar de website van Hoeve de Overdraght om je tenthuisje te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties