Hoeve De PippertTerug naar het overzicht

Op vakantie bij een groot melkveebedrijf; kalfjes voeren, in de speelschuur spelen en meer!
Midden in de Betuwe, in de Uiterwaarden van de Waal, ligt deze eeuwenoude boerderij waar tegenwoordig een modern, grootschalig melkveebedrijf huist. Kom je eens een paar dagen logeren op deze BoerenBed boerderij?

Glamping op de boerderij in de Betuwe

De boerenfamilie melkt rond de 180 koeien en heeft nog ongeveer 130 stuks extra jongvee. Kinderen mogen de boer helpen bij het voeren van de kalfjes en ze mogen een kijkje te nemen in de knuffelschuur. Op de boerderij wonen ook een geit en een paard, die verzorgd en geaaid mogen worden. Achter de koeienstal vind je de Slingerschuur waar je kunt slingeren, springen en ravotten in het hooi.

Je slaapt op deze boerencamping in luxe 6-persoons tenten met eigen toilet en heerlijke bedden en beschikking over een douche.

Op de boerderij is ook een groepstent voor gezellige lange avonden rond het open vuur. Ook op het gebied van eten is er veel te beleven bij Hoeve de Pippert: ze produceren hier namelijk hun eigen kaas, kalfsvlees, verse melk en je kunt wijn proeven bij de buren (en ze zullen vast een glaasje limo voor de kinderen hebben).


Leuke uitjes vlakbij Ophemert

Naast de boerderij ligt het Mariabos, waar spannende ontdekkingstochten en hutten gemaakt kunnen worden. Hoeve de Pippert ligt tegenover Kasteel Ophemert; de lanen en wandelpaden rond het kasteel en landgoed zijn het ontdekken waard. De boer neemt je graag mee met de tractor en kar op een Boeren Buutenrit door de omgeving. Deze eindigt in het natuurgebied de Steendert met een kleine picknick. Zo zie en leer je nog eens wat over dit bijzondere stukje Nederland!

Klik door naar de website om meer te lezen over deze boerencamping en om je vakantie of weekendje weg te boeken!

Boerenbed - Hoeve De Pippert

Pippertsestraat 3
4061 BK Ophemert
Faciliteiten - Hot Tub te huur
- Speelschuur
- Speelplaats
- Fietsverhuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips