Win een verblijf op de Sprookjescamping

6 mei 2020
Doe je mee aan de zonnebloemenwedstrijd? Maak kans op een weekend kamperen bij de Sprookjescamping!
De Sprookjescamping is een gezellige 5-sterren kindercamping in Rheeze (Hardenberg) waar je wordt betoverd door de sprookjes die tot leven komen! De Sprookjescamping biedt talloze activiteiten en faciliteiten voor ouders en kinderen van 0 t/m 10 jaar. 

Bij de Sprookjescamping is er een een ruime keuze aan kampeerplaatsen en luxe glampingaccommodaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit sprookjeskasteel?Maak kans op een weekend kamperen!

Maartje van de Sprookjescamping heeft zonnebloemenzaadjes geplant. Lijkt jou dat ook leuk? Laat haar dan weten dat je ook graag zaadjes ontvangt! Maartje verstuurt t/m 10 mei 2020 zaadjes.

Als je je zaadjes in huis hebt kun je meedoen aan de wedstrijd. Zodra de zonnebloem in bloei staat, plaats je een foto van jezelf met je zonnebloem op Facebook of Instagram met #maartjemensbloem en #zonnebloem. Vergeet niet om de Sprookjescamping in dit bericht te taggen. Maartje zal halverwege augustus gaan kijken naar al jullie mooie foto's en zal de mooiste uitkiezen. De winnaar mag een weekendje komen kamperen bij de Sprookjescamping. Dan moet je natuurlijk wel zelf een kampeeruitrusting hebben.

Klik door naar de website om zaadjes te bestellen en meer te lezen over deze winactie!