Overnachten vlakbij dierentuin Wildlands

21 november 2022
Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Drenthe, is een supergrote dierentuin, te gek om eens te bezoeken met je kind! Woon je niet in de buurt? Blijf dan slapen vlakbij Wildlands Emmen. Wij tippen een leuke, kindvriendelijke camping, vakantiepark en vakantiehuisje vlakbij deze grote dierentuin in Drenthe!
Vakantiepark Diana Heide
Na een lange en intensieve dag rondlopen in de jungle, over de savanne en in het poolgebied van dierentuin Wildlands in Emmen is iedereen toe aan een heerlijke plek waar je met de beentjes omhoog kan zitten en in slaap kunt vallen. Of je liever een camping, een park of een vakantiehuisje hebt; het is allemaal te vinden vlakbij deze dierentuin in Drenthe! Wij hebben de drie leukste plekken speciaal voor jullie op een rijtje gezet.

1. Ruime kampeerplaatsen en accommodaties op Camping Fruithof

Op deze kindvriendelijke camping in Drenthe is álles te vinden. Spetteren in de zwemplas met zandstrand, het overdekte zwembad (met meerdere grote waterglijbanen, waaronder de Spacebowl) of in het peuterbad met waterspeeltuin. Klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin, een carabouille speelkasteel of gezellig samen een potje minigolf of tennis spelen. En na een lange dag kruip je heerlijk je tent of fijne accommodatie in! Lees hier meer over Camping Fruithof.2. Overnacht midden in het bos bij Buitenlevenwoning De Specht

Als jullie na een dag Wildlands nog niet genoeg dieren hebben gezien, kunnen jullie op vogelspot-tocht in de bossen die dit schattige vakantiehuisje in Slecht- Drenthe, omringen. Slapen in een bedstee, genieten in de hottub, chillen in het ligbad of zonnen in de tuin met een terras. Buitenlevenwoning De specht is wat je zoekt na je dagje Wildlands! Lees hier meer over Buitenlevenwoning De Specht.3. Drents vakantiepark Diana Heide 

Back-to-basic in een tent slapen of toch liever een luxe chalet; bij vakantiepark Diana Heide in Drenthe is er voor iedereen een passende plek. Deze ruim opgezette familiecamping ligt naast het prachtige Nationale Park 'De Drentsche Aa'. Ook is er een speel- en visvijver, tafeltennistafel en een kampvuurplek op de camping waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken. In het hoogseizoen is er daarnaast ook een animatieteam aanwezig die voor de leukste activiteiten zorgen, zoals creatieve knutselmiddagen of musicals. Lees hier meer over vakantiepark Diana Heide.Geniet van jullie bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Drenthe, en ook van jullie overnachting of minivakantie in de buurt van de dierentuin!


Op vakantie of een weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, meer vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, familiehotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin op Kidsproofvakantie.nl!