Onvergetelijke overnachtingen bij Roots Kids Hotel

5 december 2019
Kom in de kerstvakantie overnachten in hartje Tilburg. Een Kidsproof hotel met acties voor leuke activiteiten.

Oei, naar een hotel met mijn kind…

Als je met de kinderen naar een hotel gaat, wil je graag dat je kinderen zich gedragen en dat niemand last van ze heeft, toch? Bij Roots Kids Hotel hoef je je daar niet druk om te maken! Zij zijn er juist op gericht om jou en je kinderen een fijn en leuke tijd te laten hebben, zonder dat je je opgelaten hoeft te voelen als je kind lekker door de gangen wilt rennen.

Wat is de Roots Kids Hotel- actie?

Het is een actie waarbij je per gezin 25% korting krijgt per overnachting en daarnaast ook nog eens een gratis ontbijtbuffet voor de kinderen. Wat een feest!

En om het feest nog completer te maken, zitten er ook nog allemaal leuke uitjes bij het arrangement waar je met korting naartoe kan. We hebben het even voor je op een rij gezet:

  • Zo kan je bijvoorbeeld naar Ontdekstation013 waar je allemaal leuke dingen kunt ontdekken. Als je daar naartoe gaat, is de 2e persoon gratis.
  • Je krijgt een kortingsbon van 10% korting voor de Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis. Mmmm… lekker eten dus met z’n allen!
  • Tijdens het Spruit Kinderfestival van 27 t/m 30 december krijg je een ‘Spruit verrassing’ wat òf korting òf een gratis voorstelling kan zijn, spannend!
  • Je krijgt korting op de tickets voor de Meta Maze bij Doloris (een surrealistisch doolhof in een oud gebouw).
  • Bij Cafe Ovide (een echt Kidsproof cafe) krijg je 1 koffie, wijn, appelsap of ander drankje cadeau.
  • En bij Boulderhal Block013 krijg je zelfs per persoon een gratis drankje, lekker zeg.
  • Je krijgt een gratis Tilburg City Guide van de 013straatjes + een Tilburg Kids route kaart met nog meer lokale tips voor gezinnen.

 

 

En waarom moet je dus naar het Roots Kids Hotel met je gezin?

Omdat kinderen hier heel erg welkom zijn en omdat de kamers ingericht zijn voor kinderen. Er liggen potloden en kleurplaten klaar en oordopjes voor de ouders, wat handig! En genoeg kinderboeken en knuffels. Er is zelfs een mini-bioscoop in de oude bankkluis. Daar staat ook een grote kist vol speelgoed en spelletjes. Kortom; jij je rust, want de kinderen spelen hier wel!