5x 'om in te pakken' voor vakantie met kinderen!

29 maart 2019
Raak je al paniek bij de gedachte aan inpakken? Of kijk je ernaar uit om in te pakken voor je aankomende vakantie met de kinderen? Maken we het moeilijker of makkelijker met deze te gekke 'meeneem' tips?

Inpakken en wegwezen! Wil jij voor je kind (of je kind zelf) een leuke koffer of tas voor op reis waar alles inzit wat handig kan zijn op vakantie? Snuffel dan zeker even tussen de tassen en koffers van Speelgoedkiki.nl. Met toffe prints, handige vakjes en allemaal verschillende soorten maten vind je zonder twijfel een ideale vakantietas!



Dan eenmaal onderweg is er een grote kans dat de kinderen lekker slapen op de achterbank. Zijn jouw kinderen meer van het dingen doen onderweg? Puzzels, filmpjes kijken of gewoon lekker kletsen. Wij snappen heel goed dat je niet de hele speelgoedkast mee wilt nemen voor een rit in de auto. Daarom is het vakantiekletsboek van Gezinnig.nl een ontzettend leuke optie. Zo leren de kinderen veel, kunnen ze vragen stellen aan elkaar of aan jou en eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming gaat het boek gezellig door!



Nog een super handige tip voor onderweg is goede verpakkingen voor eten en drinken. Geknoei in de auto vermijden we het liefst allemaal, toch? Bij Puurhip.nl hebben ze goed nagedacht over hun producten. Denk aan overzichtelijke lunchboxes, flesjes met anti-grip of multifunctioneel kinderservies. De producten zijn niet alleen heel handig, maar ook nog eens super verantwoord! Tip: ook ideaal voor bij het strand, zwembad of op de camping!



En dan de grote vraag; wat nemen we dit jaar mee aan speelgoed? Fijne tip: houten speelgoed en dan het liefst voor buiten. Binnen spelen doen we wel weer in de winter. Denk aan een kleine loopfiets waarop de kids mee rond kunnen fietsen of een hippe tipi waarin ze kunnen spelen. Kijk even bij LittleThingz.be voor deze leuke items!



Kijk voor nog veel meer opties bij Villahoera.nl. Deze shop heeft niet alleen een heel groot assortiment buitenspeelgoed, ze dragen ook hun steentje bij aan de wereld omdat hun producten duurzaam zijn. Onbezorgd spelen dus!