Glamping kamperen met Geardropper!

21 juli 2021
Wil je een Glamping aan zee, Glamping bij de boer of een Glamping in de natuur? Met Geardropper begin jij stressvrij aan je kampeervakantie! Bekijk het aanbod!
Geardropper Tipi tent op Camping Jena

Geardropper: zorgeloos kamperen

Lijkt het je leuk eens te gaan kamperen met je gezin maar zie je op tegen het gedoe dat het op kan leveren? Je moet de juiste spullen hebben, zorgen dat alles compleet en deugdelijk is en het dan nog allemaal op een manier in de auto zien te proppen. Dan hebben we het nog niet eens over het opzetten van de tent en opblazen van de luchtbedden!

Dankzij Geardropper is dit niet langer meer nodig! Geardropper heeft namelijk op een aantal mooie natuurcampings in Nederland de leukste glampingtenten helemaal 'kant- en klaar' opgezet voor jou zodat je onbezorgd kunt kamperen. Alle basisbenodigdeheden zijn in deze tenten te vinden. Daarnaast verzorgt geardropper ook een speciale paklijst zodat je ook niets zult vergeten. Zo wordt het gegarandeert een héérlijk stressloze vakantie in de natuur!

Glamping met geardropper materiaal kan bijvoorbeeld op de volgende natuurcampings:

Glamping bij de boer bij Nationaal Park de Biesbosch

Op het getjilp van de vogels na is het hier stil...het is een héérlijke plek om even lekker tot rust te komen met de kids! De Groene Camping in de polder is één groot natuurlijk speelparadijs voor kinderen. Zo heb je de boerderij waar kids mogen helpen de koeien te voeren, of de waterkant waar lekker gespetterd kan worden! De camping ligt midden in polders waar je geniet van prachtige zonsondergangen en weidse uitzichten. Vervolgens kun je aan het einde van de dag lekker neerstrijken in je glampingtent van Geardropper!





Kamperen in de natuur en Brabantse gezelligheid

Camping Morgenrood is een leuke en kindvriendelijke kampeerterrein in het bos- en vennengebied van Oisterwijk. Het is dé perfecte plek om tot rust te komen in de mooie natuurlijke omgeving maar er is tegelijkertijd ook veel te beleven! Zo kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de speeltuin, met de skelters of op het voetbalveld. En terwijl de kids lekker spelen kun jij genieten van een optimale natuurbeleving in de sfeervolle Bell tent van Geardropper!




Lekker genieten van de prachtige natuur in de Achterhoek

Aan de rand van de uitgestrekte bossen van Hummelo in de Achterhoek ligt deze groene en kindvriendelijke camping! Camping Jena heeft het allemaal: goede voorzieningen, de perfecte kampeer-setting, toffe speelmogelijkheden voor kids en natuurlijk de heerlijke natuur. Kinderen hoeven zich op deze natuurcamping geen moment te vervelen. Zo zijn er diverse speeltoestellen, een leuke water-/ zandspeelplaats en worden er in de zomer lekkere broodjes of popcorn gebakken boven het kampvuur! Je verblijf in een sfeervolle en comfortabele tipi-tent van Geardropper maakt deze vakantie helemaal af!





Lekker weg van de massa op de glamping in Drenthe

Kamperen in het bos was nog nooit zo comfortabel. Op dit voormalig staatsbosbeheer terrein vind je groene camping 'T Vlintenholt, een leuke kindvriendelijke natuurcamping met goeie voorzieningen, leuke activiteiten voor kids en natuurlijk de mooie glampingtenten van Geardropper! Deze camping gaat voor de ultieme natuurervaring en is daarom 100% autovrij. Heerlijk rustig en zo kunnen de kinderen overal lekker naartoe zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over auto's. Tijdens het vakantie seizoen worden er ook regelmatig leuke activiteiten zoals speurtochten, wandelen met de nachtwaker, knutselen, pannenkoeken bakken en meer georganiseerd voor de kinderen. Geniet van een heerlijke vakantie op deze toffe camping terwijl je lekker luxe verblijft in één van de gezellige glamping tipi tenten van Geardropper!




Geniet van je vakantie in de natuur!

Meer weten over Geardropper? Bekijk het hier!

Op Kidsproofvakantie.nl vind je nog veel meer luxe campings en kindvriendelijke vakantieparken waar je een staanplaats voor je tent of camper, een safaritent, een caravan, chalet of vakantiehuisje kunt huren. Vaak verzorgt een animatieteam hier een mooi recreatieprogramma, zijn er binnen- en buitenzwembaden, grote speeltuinen en is er een restaurant, snackbar én supermarkt op het terrein.

Weekendje weg of op vakantie met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de
bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, kinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin

 

Naar de website