Écht leuke familiehotels!

24 juli 2023
Bilderberg Hotel 't Speulderbos en De Keizerskroon zijn precies wat je zoekt als je met je kids in een hotel wilt verblijven. Mooie ruime familiekamers, speelgelegenheid, een kinderbuffet en natuurlijk een zwembad!
Kinderen eten lekker mee bij Bilderberg Hotel 't Speulderbos!
Wij houden ervan onszelf af en toe te verwennen met een verblijf in een hotel. Die strak opgemaakte bedden, dat ontbijt waar je zó aan kunt schuiven; het voelt zo lekker luxe! Voor een hotelovernachting met onze kinderen kiezen we wel voor hotels waarvan we zeker weten dat er rekening met hen wordt gehouden. En die hebben we gevonden!

Kijk met ons mee naar deze pareltjes die we op de Veluwe vonden:

Hotel 't Speulderbos in Garderen

Door de mooie, ruime familiekamers, de speelkamer en het zwembad werden we al enthousiast. Maar er is meer wat dit familiehotel op de Veluwe zo fijn maakt! Bij aankomst ligt er al een leuke speurtocht door het hotel voor je kind klaar. De spelletjeskast is flink gevuld. 's Avonds is er in het restaurant een speciaal kindermenu en in de weekenden en de vakanties zelfs een volledig kinderbuffet.(Kids mogen zelf hun ijsje maken!) Er zijn kinderfietsen te huur waarmee jullie de mooie omgeving kunnen verkennen en als klap op de vuurpijl is er een oppasservice voor als de volwassenen nog even willen borrelen terwijl de kinderen op bed liggen! Oudere kinderen kunnen zich uitleven op de squash- en tennisbaan of met een potje badminton op het grote veld voor de deur. 

Zomervakantie- extraatje: in de zomervakantie is er een extra speelkamer met een voetbaltafel, pingpong, teken- en kutselhoek!


Leuke uitjes in de buurt van Hotel 't Speulderbos:

Op 17 autominuten ligt pretpark Julianatoren, op 20 autominuten Apenheul, en op 23 minuten rijden Dolfinarium. De natuur van de Veluwe is natuurlijk geweldig om wandelend of op de fiets te verkennen. Ook het klimbos, de Spelerij en uitvinderij, het maisdoolhof en Schateiland Zeumeren zijn leuke uitjes. Op zaterdagen gaat de boswachter op ontdekkingstocht door het oudste bos van Europ, dat vlak naast het hotel ligt. Dit tripje kun je niet missen! 


Boek een verblijf>>
 Een familie arrangement bij familiehotel 't Speulderbos van twee nachten, inclusief tweemaal ontbijt en eenmaal diner boek je vanaf €438. Kinderen t/m 11 jaar verblijven gratis.


Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn

Ook dit familiehotel van Bilderberg heeft van die fijne familiekamers. Ook is de mogelijkheid 2 kamers met een tussendeur te boeken voor grotere gezinnen of gezinnen met wat oudere kids die privacy willen. Zo leuk; op de kamer ligt een kadootje voor de kids! In het hotel is speelgoed aanwezig, en er zijn kinderfietsjes te huur en kinderzitjes voor op de volwassenen fietsen gratis te leen. En natuurlijk is dat -voor kinderen zó onmisbare- zwembad ook aanwezig! 

Bij Hotel De Keizerskroon kun je heerlijk eten. Voor kinderen zijn er niet alleen pannenkoeken, maar het keukenteam kan ook héérlijke en tegelijk voedzame maaltijden voor de kinderen klaarmaken.


Leuke uitjes in de buurt van Hotel De Keizerskroon:

Op slechts 5 minuten rijden ligt het leuke pretpark Julianatoren, op maar 8 autominuten ligt Apenheul en Paleis het Loo ligt echt pál naast hotel, je loopt er zo naar toe! Wist je dat hier een 'juniorpaleis' is dat echt superleuk is om met kids te bezoeken?

Boek een verblijf>> Een familie arrangement bij familiehotel De Keizerskroon van 2 nachten, inclusief ontbijt boek je vanaf €283. Kinderen t/m 11 jaar verblijven gratis. 
 
 
Naar de website