Hart van Brabant Gezinsvakantie

4 mei 2020
Beleef het mooiste en leukste van Brabant vanuit dit gezellige familiehotel!
Guesthouse Hotel Kaatsheuvel
Bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel staan kinderen centraal. Aan alles is gedacht om voor een zorgeloos en onvergetelijk verblijf te zorgen! En dat er in de buurt meer te doen is dan de Efteling lees je hier! 

Ruime familiekamers

Guesthouse Hotel Kaatsheuvel beschikt over ruime familiekamers waar tot wel 8 personen kunnen slapen! Heb je ooit eerder stapelbedden gezien waar je wel met z'n zessen in kunt slapen? Dit hotel heeft ze! Gezellig hè? Geen zin om met spullen te sjouwen? Huur een bolderkar! Valt het weer wat tegen? Regenlaarsjes zijn beschikbaar bij de receptie.
 Fun for kids

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Zijn de kinderen uitgespeeld? Schuif aan in GuestHouse Kitchen voor een heerlijk en betaalbaar diner en uiteraard een speciaal kidsmenu. GuestHouse Hotel is een hotel waar je na een dagje weg, jezelf kunt zijn 'Net zoals thuis'!Arrangement: 'Hart van Brabant' gezinsvakantie

In de directe omgeving van hotel liggen de mooiste plaatsen voor een lekker dagje uit. Het mooiste gebouw ter wereld, de groenste bossen van Nederland en de gaafste attractieparken (Efteling en Beekse Bergen) liggen allemaal op een steenworp afstand! Het natuurmuseum in Tilburg, de speelplaatsen bij Pukkemuk, het eeuwenoude vestingstadje Heusden en de kleinste dierentuin van Brabant zijn een bezoek ook allemaal meer dan waard.

Kies jouw favoriete uitjes en Guesthouse Hotel Kaatsheuvel helpt jou een reisprogramma op maat te maken voor een fantastische minivakantie met je gezin! 

Lees op de website meer over het hotel en het 'Hart van Brabant' arrangement! Geniet van je familievakantie in Brabant!