De Boshoek is open!

8 mei 2020
Recreatiepark De Boshoek is open, dit zijn de maatregelen die zij hebben genomen om voor jou en je gezin een veilig verblijf te verzorgen!
Op dit kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe vind je compleet ingerichte safaritenten, lodges, chalets, bungalows, trekkershutten, een grote camping en groepsvilla’s. Een aantal bungalows is speciaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Deze accommodaties én een aantal kampeerplaatsen, hebben allemaal eigen sanitair. Er kan dus ook nu gebruik van worden gemaakt voor een paar heerlijke dagen weg met je gezin!Vanaf 1 juli mogen volgens de plannen van het RIVM de sanitairgebouwen ook weer open. Vanaf dan kan er dus ook weer gebruik worden gemaakt van de kampeerplaatsen zonder privé sanitair.

Voor de vele faciliteiten die dit vakantiepark zo fijn maken zijn verschillende maatregelen getroffen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen er plezier van hebben, terwijl toch rekening wordt gehouden met de vereisten om verspreiding van het coronavirus tegen te houden. Van alle buiten sport-en spelfaciliteiten kun je gewoon gebruik maken. Vanaf 1 juni zijn Eetcafé Western Plaza, de lounge én de eetzaal in het hotel ook weer geopend. Natuurlijk wordt hier, net als op de terrassen, rekening gehouden met alle voorschriften om gezellig maar ook veilig te kunnen komen eten. 

NIEUWTJE:
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe Kidsclub. Nóg meer speelplezier dus! Mascottes Keessie en Willie zorgen voor een aangepast animatieprogramma voor de kinderen. Wanneer ze dat even niet 'live' op het park doen, doen ze het via leuke filmpjes die De Boshoek regelmatig op hun Facebookpagina plaatst. Kijk, zing, dans en knutsel je mee?Klik door naar de website voor meer informatie over Recreatiepark De Boshoek. Hier vind je ook een mooie aanbieding voor een verblijf tijdens Hemelvaart en Pinksteren!