BinnenInn & Doezoo

30 april 2020
Maak nú vast plannen voor wanneer het straks weer kan; combineer een weekendje weg bij BinnenInn met een bezoek aan DoeZoo!
BinnenInn Friesland

In de vakantie wéér naar school?

Dat is hélemaal niet erg als het de tot vakantieverblijf omgebouwde landbouwschool in Friesland betreft! Op deze school géén regels en huiswerk, wél speelgoed, een groot schoolplein, een vuurton, skelters en fietsjes, kinderboeken, Donald Ducks en dieren! Je verblijft er in knusse appartementen of in de groepsaccommodatie. BinnenInn X DoeZoo

Bij een verblijf met kinderen bij BinnenInn hoort een bezoek aan DoeZoo Insectenwereld. Net over de grens van Groningen ligt deze wereld van insecten, waar je ook veel andere dieren treft. Ook de dieren die insecten eten kun je hier ontmoeten, zoalsd spinnen, neusberen, hagedissen, kikkers, uilen, eekhoorns, egels en een slang.Adopteer een dier!

Doezoo heeft het moeilijk in coronatijd. De dieren moeten worden verzorgd, dat kost veel geld. Op het moment staan daar geen inkomsten tegenover. Daar is iets op bedacht; je kunt een dier adopteren!

Omdat BinnenInn Doezoo een warm hart toedraagt, hebben zij een Baardagaam geadopteerd. Maar dat is niet alles! Binneninn geeft nu een vrijkaartje voor Doezoo weg aan iemand die straks weer komt logeren in de voormalige school! Daar hoef je helemaal niets voor te doen. Ook wanneer je zelf een dier van Doezoo adopteert krijg je daar een vrijkaartje voor.Laten we hopen dat we heel gauw weer een bezoek aan Doezoo kunnen brengen en op vakantie kunnen naar BinnenInn!

Voor meer informatie en boekingen verwijzen we je naar de website van BinnenInn.