14 x Dagje uit in Nederland

16 juni 2020
Zin in een dagje uit? Sinds 1 juni 2020 zijn steeds meer uitstapjes weer mogelijk. Wij verzamelden 14 kidsproof-uitjes en vakantiekampen door het hele land die open zijn. PS: er is op veel plekken beperkte capaciteit dus reserveer van tevoren. Veel plezier!
Zomervakantie Dagjes weg

GeoFort opent haar poorten!

Dit interactieve forteiland staat helemaal in het teken van kaarten en navigatie. Met een doolfhof, speurtuin, quiz en speurtocht. Voor de veiligheid zijn er tijdslots én je hebt nu ook keuze uit een arrangement met lunch of borrelbox. Reserveer snel bij GeoFort!Heel Holland vliegt!

Vliegen over eigen land is waanzinnig gaaf! Bij THIS IS HOLLAND ervaar je een onvergetelijke 5D Flight Experience over de vele must-sees van Nederland. Een adembenemende belevenis voor jong & oud. Tijdelijk met een exclusieve zomerdeal vanaf € 7,50!Kinderen altijd gratis toegang

Het Meisje met de parel en de dieren in de schilderijen in het Mauritshuis hebben je gemist! En wist je dat deze zomer de beroemde paardententoonstelling van George Stubbs is te zien? Kids t/m 18 jaar zijn gratis!
Ubuntu Summercamp

Bij deze supercoole voetbalkampen van Ubuntu leren toptrainers je nieuwe skills én beter samenspelen. Ook maak je kennis met andere sporten die van jou een betere voetballer maken! Kies voor een 3- of 5-daags kamp op een van de locaties. Reserveer nu met 10% korting.Tof gebaar van Naturalis!

Wat een tof gebaar! In juni is Naturalis gratis toegankelijk voor mensen uit vitale beroepen, met hun gezin! Vanaf 1 juli kan iedereen weer op ontdekkingstocht door dit prachtige museum vól met het mooiste uit de natuur. En natuurlijk T. rex Trix. Reserveer van tervoren online!
De Vliegfabriek

Vliegen als een vogel - iedereen droomt er weleens over. Deze zomervakantie is de De Museumfabriek tijdelijk omgedoopt tot Vliegfabriek. Dompel je helemaal onder in de wereld van vliegmachines en vogelvluchten. Je kunt de Vliegfabriek bezoeken van 4 juli t/m 30 augustus 2020.Kinderkleding tot 70% korting

Dinsdag 30 juni start de Online Magazijn Verkoop van zomerkleding tot 70% korting. Gave merken zoals: Koko Noko, DJ Dutchjeans, Dirkje en Charlie Choe. En dat is niet alles: je krijgt ook het 10e artikel cadeau. Schrijf je in voor de sale!Natuurmuseum Fryslân

Oog in oog met de levende giftige slangen, spinnen en kikkers van Natuurmuseum Fryslân. Gif in dieren. Hoe werkt dat eigenlijk? En wat doen mensen er allemaal mee? Mega interessant om uit te vogelen hoe dat zit. Verover je plekje!Weer welkom bij het NMM!

Ontdek de wereld van de krijgsmacht bij het Nationaal Militair Museum. In dit superstoere museum is van alles te beleven. Uiteraard is er veel aandacht voor de corona-maatregelen. Heb jij de Tiger II al gespot? Meld je bij het NMM! Vergeet niet vooraf te reserveren.Science Experience

Het te gekke Science Centre Delft is ieder weekend open met de Science Experience! Laat je inspireren door de uitvindingen van TU Delft, doe mee met een interactieve demo in één van de labs en met de familieworkshop. Supertof! Reserveer je bezoek.Filmtastische familiefilms

Bij Kinepolis draaien komende tijd een heleboel filmtastische familiefilms. Zak weg in de meest comfortabele bioscoopstoelen en geniet op een groot scherm van films zoals Big Trip, Onward en Sonic the Hedgehog. Welke film kiezen jullie?Bleef je toen ook binnen?

Kind zijn in oorlogstijd, hoe was dat eigenlijk? Eng? Spannend? Kon je naar school of moest je binnen blijven? In Het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam ontdek je hoe het ging in WOII. Stap terug in die tijd en beleef het mee!De zomer van je leven

Op zoek naar avontuur en plezier? Beleef een onvergetelijke week met de kampen van Tweehek! Er zijn zomerkampen voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 18 jaar. Avonturenkamp, Girlscamp, Gamekamp, Computerkamp en meer! Welk kamp kiezen jullie?Weer lekker spelen!

Vanaf 1 juli is Speelboerderij De Happyfarm weer geopend. Kom lekker klimmen, springen, skelteren of de konijntjes knuffelen. Je kunt daar zowel binnen als buiten spelen en je verjaardagsfeestje vieren. Leuk voor de zomervakantie!
Veel plezier!