Camping de BoerinnTerug naar het overzicht

Een actieve kampeervakantie in het Groene Hart op een unieke boerderijcamping!
Boerderij de Boerinn is in de wijde omtrek van Kamerik bekend van de te gekke kinderfeestjes, het kanoën en poldersporten. Maar wist je dat je er ook van het campingleven kan genieten?


Camping en Glamping in het Groene Hart

Tussen april en oktober is de camping geopend voor gasten die een ontspannen maar ook actieve kampeervakantie in het Groene hart willen beleven.

Camping De Boerinn is een echte boerencamping en beschikt over 50 campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. De gasten worden gegarandeerd getrakteerd op een prachtig uitzicht over de polders en het geluid van weidevogels.

Safarintenten
Wel van het kampeerleven genieten maar geen eigen kampeermiddel? Vanaf het kampeerseizoen van 2022 heeft de Boerinn 7 safaritenten met slaapplaatsen voor 5 personen en allemaal uitgerust met een eigen badkamer met douche, toilet en wasbak! Alle tenten liggen lekker op de zon.

Leuke activiteiten op de boerderijcamping

Camping De Boerinn is ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen er dieren knuffelen, skelterraces houden, vissen en zwemmen in De Wetering. Met het hele gezin kun je er eindeloos wandelen, kanoën, klompengolf spelen, boogschieten en poldersporten. Er is voor iedereen veel te beleven bij Camping de Boerinn. Extra leuk: campinggasten kunnen gratis gebruik maken van al deze faciliteiten en activiteiten! 

Elke dag wordt er een daghap’ geserveerd, bijvoorbeeld heerlijke pizza's of lekkers van de BBQ. ‘s-Ochtends zijn er verse broodjes verkrijgbaar.

Bekijk vast dit filmpje voor een sfeerimpressie van de camping.Klik voor alle activiteiten en voor het reserveren van een plaats door naar de site van Boerderij de Boerinn via de roze button!

Camping de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Faciliteiten - Dagelijks animatie
- Binnenspeelplaats
- Sportveldjes
- Poldersporten
- BBQ en pizza avonden
- Horeca gelegenheden
- Broodjesservice
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning