Hoeve de BetuweTerug naar het overzicht

Kom kalfjes voeren en wandelen met de alpaca op deze glamping boerderij in de Betuwe!
Hoeve de Betuwe ligt in het plaatsje Dreumel (Gelderland), op de rand van de Betuwe. De familie Cruijsen heet je van harte welkom op hun biologische BoerenBed boerderij in het Land van Maas en Waal!

Dieren verzorgen op de boerderij in de Betuwe

Hoeve de Betuwe is geheel biologisch. Er worden melkkoeien gehouden en er wordt landbouw bedreven. Naast de koeien vind je op de boerderij ook herten, konijnen en kippen.

De kinderen mogen altijd meehelpen met het uit de weide halen van de koeien en de kalveren melk geven. Ook mogen ze de herten voeren en de rest van de boerderijdieren verzorgen. Voor kids is het extra feest als zij een vers eitje mogen pakken bij de kippen of de konijntjes mogen knuffelen! Recent zijn er twee jonge alpaca‘s bijgekomen op Hoeve de Betuwe waar de gasten mee mogen wandelen. De boerin zorgt dan voor een mooie route en eventueel een goedgevulde picknickmand. 


Spelen in het hooi

Er is een grote indoor speelschuur met een klimhoek, tractor banden en touwen waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook er is een trampoline aanwezig. Kinderen kunnen voetballen in de weides, spelen in het hooi, knuffelen met de kleine dieren of hun eigen hut bouwen. Rond de boerderij zijn ook voldoende visvijvers en slootjes te vinden.

Glamping in luxe tenten

De 6-persoons tenten bieden een geweldig wijds uitzicht op de weilanden. Ze zijn ingericht met goede bedden, een eigen toilet en kachel om de tent mee te verwarmen en om op te koken. Wil je extra luxe kamperen? Kies dan voor een tent met hot tub!

Groepsaccommodatie

Op deze BoerenBed Collection locatie kun je ook met een groep komen logeren! De 12-persoons Boerenschuur tent heeft voldoende lekkere bedden voor wel 10 volwassenen en 2 kinderen. Er zijn 2 toiletten binnen en er is een warme buitendouche.

Leuke uitjes vlakbij Den Bosch en Nijmegen

Vlakbij de boerderij vind je het Driedijkenpunt waar de Waaldijk, Maasdijk en Heerewaardense afsluitdijk samenkomen. Een bezoekje waard! Op slechts een half uurtje rijden vind je gezellige steden als Den Bosch en Nijmegen. Verder is er een openluchtzwembad in Dreumel, zijn er de tuinen van Appeltern, binnenspeeltuin Wameland én het boerenwandelpad “Klompenpad” loopt langs de boerderij.

Klik door naar de website voor meer info of om een reservering te maken bij glamping Hoeve de Betuwe!

Boerenbed - Hoeve de Betuwe

Papesteeg 3
6621 KW Dreumel
Faciliteiten - Boerderijwinkel
- Ontbijtmand en maaltijdpakketten te koop
- Speelschuur
- Fietsverhuur
- Kano's te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!