Hoeve Brugge (BE)Terug naar het overzicht

België: Glampen op een kleinschalige boerencamping in Vlaams België

Even simpeler leven in Vlaams België

Ontdek Hoeve Brugge in het Vlaamse Zedelgem. Op deze boerderij wonen veel boerderijdieren, waaronder koeien, katten, honden, een pony en meer! Je verblijft hier in gezellig ingerichte BoerenBed tenthuisjes; deze staan verspreid op het terrein en hebben alle 6 uitzicht op de verschillende dieren. 


Beleef de boerderij

Boer Sam staat tijdens jullie verblijf op je te wachten om samen de vele boerderijdieren te gaan voeren. Je mag een ponyritje maken op Billie, bootje varen in het meertje, het Pierlapad en het maïsdoolhof ontdekken of ga boerengolfen!

De kinderen duiken in de knuffel- of speelschuur en jij geniet van de zonnestralen op je terras voor je tenthuisje. Het boerderijwinkeltje is extra uitgebreid; haal hier een uniek streekbiertje of een goed glas wijn en strijk neer op het terras waar jullie samen de dag doornemen. Als het donker wordt steek je de kaarsen aan in je tent en spelen jullie gezellig een kaartspelletje. Uitgespeeld? Tijd om je comfy bed in te stappen!

Ontdek bourgondisch Brugge

Vlakbij de stad Brugge en het bos, wat wil je nog meer? Ga fietsen, wandelen, bezoek het Kasteel van Loppem of het Tillegembos. Tijd voor een duik? Subtropisch Zwemparadijs Lago Sint Andries vind je op slechts 5 minuten rijden. Uiteraard moeten jullie een dagje Brugge niet vergeten! Geniet hier van het cultureel erfgoed, heerlijke dranken en echte Belgische chocolade.

Klinkt dat leuk, zo'n vakantie op de boerencamping in België? Klik dan door naar de website van Hoeve Brugge om je tenthuisje te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips