Toffe stedentrips met kids

18 januari 2023
Zin in een leuke stedentrip met je kind in Nederland? Wij hebben de 6 leukste plekken voor jullie op een rijtje gezet. Zo gaan jullie een heerlijke mini-vakantie tegemoet in een stad in eigen land!
Europarcs Poort van Maastricht
Bij een stedentrip denken we al gauw aan een duur tripje naar het buitenland. Maar wist je dat Nederland ook hele gave steden heeft om te bezoeken? Denk aan Maastricht, Rotterdam en Amsterdam. Verken ze als een échte Nederlander op de fiets of loop rustig een dagje door de binnenstad. Dit zijn de 6 beste verblijven voor een stedentrip.

Stedentrips naar Maastricht
Low budget stedentrip naar Maastricht: Kaboom Hotel 

Midden in het centrum van Maastricht zit dit familievriendelijke hotel. Voor een goede prijs slapen jullie met z'n allen in éen van de comfortabele 4 Family kamers. Er wordt alles aan gedaan om jullie verblijf zo fijn mogelijk te laten verlopen. Een badkamer met regendouche, airco en verwarming op de kamer en een babybedje voor de kleine helpen hier zeker aan mee. Stap de deur uit en jullie bevinden je al in de bruisende stad Maastricht. Voor leuke uitjes in en rondom Maastricht kijk je op onze website. Lees hier meer over Kaboom Hotel.



Groene stedentrip naar Maastricht: The Green Elephant 

In dit trendy hostel met als doel 'bijdragen aan een fitte, groene en gezonde wereld', vinden jullie jezelf weer helemaal terug. Bij binnenkomst worden jullie verwelkomd met een lekker sapje en 's ochtends schuiven jullie aan bij een gezond ontbijt. Boek een paar nachten in de fantastische familiekamers voor 6 personen en geniet van jullie verblijf in Maastricht! Bekijk alle leuke uitjes in en rondom Maastricht  en Lees hier meer over The Green Elephant.



Stedentrip in de heuvels: EuroParcs Poort van Maastricht

Bij EuroParcs Poort van Maastricht is van alles te vinden! Van camperplaatsen tot tiny houses, van de Valkenburgse grotten bezoeken tot het Drielandenpunt; jullie tripje kan niet meer stuk! 

Op het park zelf is ook van alles te doen, maar jullie zijn hier natuurlijk voor een échte stedentrip. Vergeet dus vooral niet Maastricht een bezoekje te brengen een de leuke uitjes in en rondom Maastricht.


Stedentrip naar Amsterdam

Bijzondere stedentrip: Train Lodge Hostel in Amsterdam

Met jullie gezin in een treinrijtuig slapen; hoe gaaf is dat! Een betaalbare en unieke ervaring. Boek een eigen deel van de trein en slaap in échte treinstapelbedden, net zoals treinreizigers dat doen. Elk treingedeelte heeft zijn eigen wasbak en op de gang zijn gemeenschappelijke douches en toiletten te vinden.

En vergeet vooral de prachtige stad Amsterdam niet te ontdekken, bekijk de
leuke uitjes in en rondom Amsterdam.
Lees hier meer over Train Lodge Hostel Amsterdam.



Stedentrips naar Rotterdam
5. Logeren op het water: Wikkelboat Rotterdam

Slapen op het water, dat is bijzonder! In de Rotterdamse Rijn- of Wijnhaven kan dat! De Wikkelboat heeft plek voor 4 personen en heeft alles wat een écht huis ook heeft. Geniet 's ochtends van het prachtige uitzicht op jullie terrasje (met barbecue) van een heerlijk ontbijtje en ga daarna op de fiets (die je bij de boot te leen krijgt) de grote stad Rotterdam in en ontdek daar alle leuke uitjes



6. Stedentrip in thema: Room Rotterdam

Verblijven in een toffe familiekamer met een Nederlands óf Rotterdams thema en overdag de levendige stad Rotterdam in; Dat klinkt als een heerlijke stedentrip! Geniet van de faciliteiten die dit hostel biedt, zoals een wasmachine, een heerlijk ontbijtje en leuke spelletjes. En ga 's avonds voor het slapen gaan vooral nog even langs bij de bar die bij het hostel in zit. Voor leuke uitjes in en rondom Rotterdam kijk je op onze website. Lees hier meer over Room Rotterdam.



Van Maastricht tot Amsterdam, van slapen in een hotel tot aan slapen in een boot, wij hopen dat je met je kind(eren) een heerlijke stedentrip gaan beleven!

Op vakantie of een weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, meer vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, familiehotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin op Kidsproofvakantie.nl!