Cnossen LeekstermeerTerug naar het overzicht

Houden jullie van watersporten? Dan zit je helemaal goed op dit prachtige vakantieoord!
Vakantiepark Cnossen Leekstermeer, op de driehoek Friesland, Drenthe en Groningen, is helemaal gericht op de watersport en regelt alles voor een onvergetelijke watersportervaring! Kom kamperen op de comfortplaats, boek een camperplaats óf de gezellige groepskampeerplaats, of huur een chalet of mooie glampingtent!

Vermaak voor de kinderen op de camping

In de gezellige recreatieruimte kunnen kinderen spelletjes spelen of vanaf de bank lekker televisie of films kijken. De buitenspeeltuin is pas vernieuwd, hier kunnen kinderen lekker hun energie kwijt! In juli en augustus staat het animatieteam voor de kinderen klaar met activiteiten die in het teken van de natuur. Op een educatieve en avontuurlijke manier leren de kinderen allerlei dingen over de natuur en watersporten. 

Waterpret op het vakantiepark

Voor gezinnen met jonge kinderen is er een klein zwemstrand met daarnaast een grasveld. Als ouder kun je hier je kind goed in de gaten houden. Oudere kinderen krijgen niet genoeg van waterpret bij het Leekstermeer. Er is zelfs een zwemvlot en een evenwichtsbalk. Nog meer waterpret? Leer dan zeilen in de zeilschool van het vakantiepark of huur een boot. Dat is nog niet alles: kano door de Onlanden, surf al stuiterend over het water of doe mee aan het watersportkamp! 

Gezellige avonden bij het kampvuur

Rondom het kampvuur zitten met alle vriendjes en vriendinnetjes terwijl er spannende verhalen verteld worden, spelletjes gespeeld worden, marshmallows geroosterd worden en liedjes worden gezongen. Dat maakt een kampeervakantie compleet! Daarom mag er iedere avond op de daarvoor bedoelde kampvuurplaats een kampvuurtje gemaakt worden. 


Restaurant met terras aan het water

Na een dag op of in het water heb je trek; gelukkig is er een restaurant op het park dat de heerlijkste gerechten maakt met elke dag vers ingekochte ingrediënten. Speciaal voor de kinderen is er een gezellige speelhoek, speeltuin en speelvlot. Een zwemvest lenen mag altijd, dat is wel zo veilig! 

Bekijk het filmpje om alvast een impressie te krijgen van een zomer bij Cnossen Leekstermeer en klik door naar de website om je reservering te maken!


Vakantiepark Cnossen Leekstermeer (Ardoer)

Meerweg 13
9312 TC Nietap
Faciliteiten Recreatieruimte 
Kampvuurplaats
Zwemstrand
Speeltuin
Restaurant
Watersportmogelijkheden
Zwemvesten te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!