Camping It WiidTerug naar het overzicht

Luxe familiecamping direct aan het water in Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland

Vakantie op een 5-sterren camping in Friesland

De ligging van deze camping met luxe vakantiehuizen, direct aan het water en middenin een Nationaal Park, is geweldig! Kom maar op met die zeillessen, sup-sessies en boottochten! Kom je met je eigen boot? Je kunt hem aanleggen in de haven bij de camping.

Kamperen op It Wiid

Je kunt komen kamperen met je camper, tent of caravan op één van de mooie kampeerplaatsen dichtbij het water of deze zelfs áán het water zetten! Voor de kampeerplaatsen kun je kiezen uit verschillende niveaus van comfort.

Luxe vakantiehuis huren in Friesland

Rondom de haven van de camping staan mooie vrijstaande vakantiehuizen aan het water. Je kunt ook kiezen voor een prachtig huis aan de buitenrand van het park, met vrij uitzicht over het natuurgebied en een aanlegsteiger voor een boot. Houden jullie van een beetje verwennerij tijdens jullie vakantie? Kies dan voor het vakantiehuis met eigen wellness! Houden jullie van varen maar hebben jullie geen eigen boot? Huur dan een vakantiehuis mét sloep arrangement in het laagseizoen.

Faciliteiten op de camping 

Voor lekker eten hoef je het park niet af; voor de snelle afhaalhap is er de cafetaria, maar er is ook een eetcafé met een veelzijdige menukaart en speelmogelijkheden voor kinderen. Op de camping is een mooie speeltuin, er zijn tafeltennistafels, een tennisbaan en diverse sportvelden. 6 weken in het hoogseizoen verzorgt het animatieteam een leuk afwisselend programma voor de kinderen.

Geniet van de mooie natuur en de wateren van Friesland op deze fijne 5-sterren familiecamping! Klik door naar de website voor meer informatie en voor het maken van een reservering.

Camping It Wiid (Ardoer)

Koaidyk 10
9264 TP Earnewald
Faciliteiten Supermarkt
Laadpaal elektrische auto
Eetcafé en cafetaria
Animatie
Speeltuin
Sportvelden
Openluchtzwembad
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark