Camping GinsterveldTerug naar het overzicht

Zeeuwse camping met binnen- en buitenzwembad en wellness vlakbij het Grevelingenmeer
De recensies op de website zeggen eigenlijk al genoeg; wat een fijne camping is dit, met veel goede faciliteiten! 

Ginsterveld is gelegen op circa tien auto-minuten van het Grevelingenmeer; het grootste zoutwatermeer van West Europa. De strandjes met ligweides hebben zwem- en surfzones en kanoën, roeien, zeilen, duiken maar ook het maken van een rondvaart behoren tot de mogelijkheden van recreatie op het Grevelingenmeer.


Speeltuinen, zwembad en animatieteam

Kies je voor een vakantie aan de kust én wil je op het vakantiepark zelf ook voldoende vertier hebben? Dan is Camping Ginsterveld een topkeuze! Met een grote centrale speeltuin en de kleinere speeltuinen op elk van de 7 kampeervelden, het buitenzwembad, het overdekte binnenzwembad met 40 meter lange glijbaan, grote speeltuin én de speelkooi voor balspellen zullen kinderen zich nooit vervelen. Daar hebben ze ook geen tijd voor, want ook het aninmatieteam staat in weekenden en vakanties te popelen om leuke dingen te ondernemen met alle kinderen!

Camping en Glamping

De kampeerplaatsen kennen 3 niveaus van comfort, waarbij de meest comfortabele zelfs privé sanitair heeft. 
Op camping Ginsterveld zijn ook 4- of 6 persoons chalets te huur of mooie lodges voor 2 tot 7 personen. Zo ben je voorzien van alle gemak maar beleef je toch het echte kampeergevoel.

Schouwen-Duiveland

Dit prachtige deel van Zeeland biedt rust, ruimte, strand, zee en natuur. De pittoreske dorpjes geven je de mogelijkheid van gezellige dagjes uit. Enkele tips voor een leuke en ook educatieve middag met je kind; bezoek de Deltawerken Neeltje Jans, de bunkers die grotendeels verscholen liggen in de duinen of het Watersnoodmuseum! 

Wil je na het bekijken van onderstaande video meer informatie over de camping of wil je direct een plek reserveren? Klik dan door naar de website! 

Camping Ginsterveld (Ardoer)

Maireweg 10
4328 GR Burgh-Haamstede
Faciliteiten - Animatie
- Buitenbad
- Overdekt zwembad
- Welness
- Wifi
- Wasserette
- Sportveld
- Speeltuinen
- Zandspeelplaats
- Airtrampoline
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark