Camping Dijk en MeerTerug naar het overzicht

Een fijne familiecamping aan het prachtige IJsselmeer, met leuke speeltuin en ponyranch.

Vakantie aan het IJsselmeer

Geniet van de rust van deze mooi plek aan de dijk, waar je kinderen heerlijk over de camping zwerven en overal nieuwe vriendjes maken. Dit is Vakantie met een grote V!

Kom met jullie eigen caravan of tent naar deze gemoedelijke camping óf huur er een leuke accommodatie.


Kamperen of glampen

Kom je met je eigen caravan, tent of camper dan mag je, met enige richtlijnen, je plek zelf inrichten zoals jij het gezellig vindt. De camping is autovrij, dus mocht je de auto dagelijks willen gebruiken, dan is aan te raden deze op de parkeerplaats voor de camping te plaatsen. Er zijn enkele plaatsen waar honden welkom zijn en 12 plaatsen hebben privé sanitair

De camping verhuurt prachtige, zelfgebouwde Tiny Houses. Leuk aan het water gelegen, allen met een buitenkeuken en sommige hebben ook privé sanitair. Er zijn ook leuke Bell-tenten, allemaal prive sanitair, of bijzondere 'Romneyloodsen' te huur. In de accommodaties kun je met 2 tot 6 personen slapen.


Zwemmen, spelen en ponyrijden

Wat een paradijs is dit voor kinderen! In de grote speeltuin ontmoeten ze leeftijdsgenootjes en dagelijks kunnen zij een ponyritje maken. Gezellig met het hele gezin iets ondernemen? Dat kan bij de naastgelegen horeca op de midgetgolf-, bowling-, of jeu de boulelaan! Naast de camping ligt het overdekte zwembad "de Oase", een kindvriendelijk zwembad.

De ligging aan het IJsselmeer nodigt ook heel erg uit tot watersporten. Er zijn langs de dijk verschillende steigertjes vanwaar je een duik kunt nemen en vlakbij de camping ligt natuurgebied de Vooroever; een perfecte plek om te recreëren!

Loop jij al warm voor een vakantie in West-Friesland? Klik dan door naar de website van Camping Dijk en Meer voor meer informatie en om een reservering te maken!

Camping Dijk en Meer

Proefpolder 4
1619 EH Andijk
Faciliteiten Bar
Binnenzwembad
Bowlingbaan
Jeu de Boulebaan
Midgetgolf
Pizza oven
Ponyranch
Restaurant
Snackbar
Speeltuinen
Tennisbaan 
Vliegerveld
Wasserette
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark