BlokhutbootTerug naar het overzicht

Relaxen en tóch in beweging zijn; vier vakantie op de blokhutboot!
Relaxen op het water, genieten van de natuur om je heen en óók nog eens in beweging zijn; met de blokhutboot kan je overal heen varen en je kunt overal aanmeren om te overnachten. Iedereen boven de 18 jaar mag varen, je hebt geen vaarbewijs nodig! 

Bijzonder overnachten; Blokhutboot

De blokhutboot is zo ingericht dat je er met 4 tot 6 personen op kunt verblijven. Er is zelfs een complete keuken, aparte toiletruimte en buitendouche met warm water aanwezig! Op het voordek is plaats voor maximaal 6 personen. Voor de kids kan je er een kano bij reserveren om de buurt te verkennen.

Vakantie op het water

Een blokhutboot huur je in natuurgebied de Biesbosch, rivierengebied de Heerewaarde of op de rivier de Linge. Drie verschillende, heel mooie uitgangspunten voor een avontuurlijke vakantie!

Tip: Volg ons ook op Insta voor fijne vakantie - inspiratie! 

Blokhutboot.nl

Heerewaardensestraat 24
6624 KK Heerewaarden
Faciliteiten - Huisdieren zijn welkom
- Verwarming
- Stopcontacten
- Volledig ingerichte keuken
- Toilet en douche aan boord
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Weg van de massa!

Weg van de massa!

Op de glampings van Geardropper geniet je met je gezin van de prachtige natuur, leuke activiteiten en slaap je in een sfeervolle & comfortabele tipi tent! Er is nog beschikbaarheid deze zomer!

Bekijk de glampings in Nederland!