EurecaTerug naar het overzicht

Kamperen bij de boer op Schiermonnikoog, in groepsaccommodatie of gezinstenten!
Eureca is een melkveehouderij. Een écht boerenbedrijf met 120 melkkoeien die tweemaal per dag worden gemolken en 60 kalfjes van één dag tot zes maanden oud! Op dit boerenerf, dichtbij veerboot, dorp en strand op Schiermonnikoog kun je verblijven in een groepsaccommodatie, groepscamping of familietent.

Groepsaccommodatie

De oude boerderij is verbouwd tot een gezellige en veelzijdige accommodatie voor groepen van 10 tot 100 personen. De accommodatie is verdeeld in vier verblijven met een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers van drie tot acht personen en eigen sanitair en terras. De centraal verwarmde Eurecaverblijven zijn voorzien van eettafels en een zithoek met televisie en geluidsinstallatie. Je kunt enkele of meerdere verblijven tegelijk huren, waardoor Eureca zowel voor families als voor grotere gezelschappen een fijne locatie is.

Groepskamperen

Eureca heeft sinds 2019 compleet ingerichte luxe safari groepstenten en maakt het mogelijk met de hele familie te komen kamperen. De tenten zijn geschikt voor groepen tot 36 personen, verdeeld over twee slaaptenten en een leeftent met eettafels en een gemakkelijke zithoek. De slaaptenten zijn voorzien van ‘kamertjes’ met stapelbedden (incl. matrassen en kussens) en hebben net als de leeftent houten vlonders en een veranda. Naast het tentenkamp bevindt zich het sanitair, een uitgebreide keuken en een sport- en speelweide met vuurplaats.

Gezinstenten

Er zijn ook twee luxe gezinstenten. Deze tenten zijn geheel ingericht voor acht personen, inclusief keuken, sanitair, twee stapelbedden, een tweepersoonsbed én een romantische bedstee voor twee. Daarnaast hebben de luxe gezinstenten een gezellig eet- en zitgedeelte plus riante veranda en eigen grasveldje met picknicktafel en speelgelegenheid.

Tijdens het kamperen op Eureca maak je het boerenleven van héél dichtbij mee. Je mag helpen bij het voeren van de kalfjes en kijken bij het melken. Ook is er op het boerenerf volop ruimte voor sport en spel, met een zandbak, schommels, trapveldje en stookplaats.

Tip: Lees ons blog: 5 Kidsproof Uitjes op Schiermonnikoog 

Eureca

Heereweg 4
9166 SE Schiermonnikoog
Faciliteiten - Sport en spelplaats
- Speeltuintje
- Stookplaats
- Boerderijdieren
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties