Vakantiepark KijkduinTerug naar het overzicht

Den Haag - Direct achter de duinen, dicht bij Scheveningen en Den Haag, ligt dit fijne park van Roompot.
O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen, De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein.. Harry Jekkers weet het al lang, en nu mag jij ook ervaren wat deze mooie stad achter de duinen te bieden heeft.

Wat een fantastische combinatie; strand voor de deur, de gezellige boulevards vlakbij en de gezellige stad Den Haag op een paar minuten rijden.

Het overdekte zwembad, de sportvelden en het animatieprogramma zorgen voor blije kinderen, maar ook voor de volwassenen is er voldoende te doen! Doordat het park autoluw is en er volop ruimte is, kunnen kinderen er de hele dag naar hartenlust buitenspelen. 

Accommodaties

Je verblijft hier in een comfortabele bungalow, knus chalet of op de gezellige camping. Er zijn diverse chalets met 2 of 3 kamers, voor 4 tot 6 personen. Er is ook een bungalow voor 3 personen met aanpassingen voor mindervaliden.

Súpergaaf zijn de vrijstaande huisjes die OP het strand staan, uitzicht op zee, en het strand als tuin, te gek!

Tip: Volg ons ook op Instagram voor fijne vakantie inspiratie! 

Vakantiepark Kijkduin

Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag
Faciliteiten - WiFi
- Zeezicht mogelijk
- Huisdieren welkom in bepaalde huisjes
- Supermarkt
- Kidsclub
- Lasergame
- Golfbaan
- Sportvelden
- Wasserette
- Fietsverhuur
-Zwembad
Naar de website Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!