WikkelboatTerug naar het overzicht

Een unieke belevenis op het water in deze drijvende tiny-houses!

Bijzonder overnachten op een wikkelboat

Wikkelboats zijn tiny houseboats, multifunctioneel en duurzaam ingericht. De bovenkant van de boot is gewikkeld in 24 lagen golfkarton waardoor de boot niet alleen heel licht is maar ook goed geïsoleerd qua geluid en temperatuur. Je ervaart op een wikkelboat een bijzondere overnachting op het water!

Accommodatie met jacuzzi

Wikkelboats zijn ingericht met comfortabele bedden, een badkamer, een keuken, buitenmeubilair én sommige zelfs met jacuzzi op het terras! Kindermeubilair is op aanvraag beschikbaar. Wikkelboats hebben een vaste ligplaats, er kan niet mee worden gevaren.


Wikkelboats in Rotterdam

In Rotterdam liggen Wikkelboats op verschillende unieke locaties in de stad. 
Wijnhaven: Wijnhaven kun je vinden in de sloepenhaven 'The Red Apple Marina'. The Red Apple Marina ligt hartje centrum op een steenworp afstand van trekpleisters als de Markthal, Witte Huis en Oude Haven.
Rijnhaven: De 5 Wikkelboats in de Rijnhaven liggen tussen de metropolische Kop van Zuid en het hippe Katendrecht. Een gezellige, levendige omgeving!

De wikkelboats in Rotterdam verschillen in grootte, op de website kies je de boat die bij jullie gezin past.


Wikkelboats in Den Bosch

De Tramkade: Afgemeerd aan de Tramkade, liggend aan de voet van de karakteristieke Silo’s en naast The Coon en De Bossche Kraan, liggen 2 wikkelboats. Beide Wikkelboats bieden elk plek aan maximaal 6 personen, verdeeld over 2 woon-/slaapkamers met in het midden een keuken en 1 badkamer.

TIP: Ga fietsvaren in Rotterdam of Den Bosch! Deze steden zijn het mooist vanaf het water. Nu kunnen jullie dat zelf ervaren! Voorop de fiets kan nog 1 chillende passagier mee, of 2 kinderen.

De initiatiefnemers van Wikkelboat realiseren unieke verblijven op en ook zelfs onder water, klik door naar de website om een nachtje weg te boeken in één van deze bijzondere accommodaties. Op de site staan ook hun nieuwste accommodaties!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning