Vakantiepark 't AkkertienTerug naar het overzicht

Overnacht in een helikopter op dit vakantiepark aan natuurpark Weerribben-Wieden
Vakantiepark `t Akkertien in Overijssel ligt aan het waterrijke natuurgebied Weerribben en Wieden, waar je heerlijk kunt vissen, fietsen wandelen en varen.

De camping beschikt over toeristische kampeerplaatsen, een luxe groepsaccommodatie, moderne vissershuisjes én een unieke helikopter om in te overnachten!

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Naast de reguliere kampeerplaatsen zijn er ook comfortplaatsen met eigen sanitair op de plaats! Alle benodigde aansluitingen zijn aanwezig en er is gratis WiFi op alle campingplaatsen.

Appartement, groepsaccommodatie of bijzonder overnachten?

Er zijn op 't Akkertien verschillende luxe, maar ook verrassende accommodaties te huur! Je kunt er verblijven in 2-persoons appartementen of kamers in de Bed & Breakfast. Daarnaast is er ook het Vissershuis, gelegen aan het water en met plaats voor 7 personen. Groepen tot 30 personen kunnen terecht in de groepsaccommodatie. Wil je eens iets bijzonders doen met je kind? Kom logeren in de helikopter! Deze staat in de vijver, je moet er dus met een pontje naartoe. Extra speciaal!

Binnen- en buitenzwembad in één!

Het zwembad heeft een schuifdak waardoor je hier in elk jaargetijde kunt zwemmen! Er zijn verschillende speeltuinen op het park en diverse sportvelden. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor vermaak.

Varen door Giethoorn

De omgeving leent zich natuurlijk uitstekend voor varen en fietsen; een bootje en fietsen zijn dan ook te huur op de camping. Een dagje uit? Bezoek dan pittoreske stadjes zoals Giethoorn en Blokzijl.

Op de website staan nog veel meer foto's die een goede indruk geven van deze leuke familiecamping, klik door met de websitebutton!

Vakantiepark 't Akkertien (Ardoer)

Noordwal 3
8325 PP Vollenhove
Faciliteiten - Fietsverhuur
- Was en droog mogelijkheid
- Zwembad met schuifdak
- Speeltuin
- Winkeltje
- Wifi
- Kantine
- Snackbar
- Biljart
- Bootje te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips