Avontuurlijk overnachtenTerug naar het overzicht

Een avontuurlijke vakantie en slapen in een boomhut, een droom die uitkomt!
Op dit recreatiepark in Brabant kun je kamperen in je eigen tent of caravan, maar ook overnachten in verschillende gave huuraccommodaties. Wat dacht je van een avontuurlijke vakantie in een boomhut?

Bijzonder overnachten; in een boomhut

Slapen op 2,5 meter van de grond in een heuse boomhut, te gek! Via de mini-hier hijsen de kinderen hun eigen hapjes en drankjes hun kamer in, en willen ze iets tegen hun ouders zeggen die beneden in de blokhut verblijven? Dat gaat natuurlijk per spreekbuis! 

Op avontuur in de natuur

Op het park is een prachtige natuurspeeltuin aangelegd waarin kinderen kunnen kruipen als een das, met water kleideren als een vos en klimmen als een eekhoorn! Op deze manier is de natuur niet alleen in de omgeving te vinden maar ervaren kinderen deze ook op het park. Even afkoelen? Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad! Op het speeleiland staat het recreatieteam in vakanties voor je klaar om de kinderen te entertainen, maar daar ook de ouders vaak bij te betrekken!

Overnachten bij een pretpark? Blijf in de buurt logeren! 

Recreatiepark d'n Mastendol

Oosterhoutseweg 7
5121 RE Rijen
Faciliteiten - Badkamer met regendouche
- Centrale verwarming
- WiFi
- Zwembad
- Horeca/restaurant
- Speeleiland
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen