Het Wylde PadTerug naar het overzicht

Kom onthaasten op dit kleinschalige Friese vakantiepark met hippe vakantiehuisjes en yurts!
Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Luxe en comfort in een hip jasje! Deze plek in Friesland is perfect om te onthaasten; zowel voor volwassen 'wylde ones' als voor kleine 'wylderikken'!

Natuurlijk spelen op en om het vakantiepark

Het Wylde Pad is gelegen in het prachtige buitengebied van Twijzelerheide. Het park beslaat meer dan 14.000m2 grond met een natuurlijk vennetje (de pingo!) en eigen bos. Voor kinderen is dit een mega avontuurlijke plek; naast de speeltuin 'Het Wylde Spel' zijn er ook allemaal mooie verborgen plekjes waar ze kunnen spelen. En natuurlijk kunnen ze af en toe ook een duik nemen in de pingo!

Vakantiehuisjes rondom de pingo

Rondom de pingo staan knusse houten vakantiehuisjes die ruimte bieden aan 4 tot 6 personen. Ze zijn luxe en compleet ingericht, er is zelfs een goedgevulde speelgoedmand! Vanaf de veranda heb je een adembenemend uitzicht op het water. Eén van de huisjes heeft zelfs nog een hot tub in de tuin.

Voor wie liever wat verder weg van het water logeert zijn er de 4-persoons appartementen die al net zo stylish zijn ingericht als de huisjes.

Slapen in een yurt in Friesland

Deze unieke accommodaties zijn te gek voor wie eens iets anders wil proberen! De ronde tenten staan tussen de bomen en geven daardoor veel privacy. De yurts zijn voorzien van een houtkacheltje en elektra, een toilet en stromend water heb je in een privé sanitaircabine naast de tent.


Genieten in festivalsfeer

De voorliefde van de eigenaren van Het Wylde Pad voor festivals is terug te zien in de horeca. Gezellig borrelen onder de sprookjesachtig verlichte bomen, lange avonden rond een kampvuur en heerlijke bbq-avonden; je zult het allemaal meemaken bij dit Friese pareltje!

Klik door naar de website voor meer informatie en om je verblijf te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips