De ToverbergTerug naar het overzicht

Slapen in een 'houten zwijn'; dat is nog eens een verhaal waarmee je thuis kunt komen!

Ruim opgezette camping met veel privacy

3,5 KM uit het centrum van Ermelo ligt dit prachtige bungalowpark, waar zowel het bungalowdeel als het stacaravan deel heel ruime, speels ingerichte percelen heeft. Minimaal 300m2, sommige zelfs 500m2! Het park ligt midden in de natuur.

Bijzondere accomodaties!

Hoewel alle huisjes op dit park echt prachtig zijn willen we vooral het 'houten zwijn' uitlichten, je zocht tenslotte naar iets unieks!

Deze bungalow is geheel van hout gemaakt en heeft de vorm van... juist, een zwijn! Misschien zie je vanuit je raam wel echte zwijnen voorbij lopen. De bungalow biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en is van alle gemakken voorzien. Vanaf de overkapte veranda lopen de kinderen zó naar de speeltuin.

Nieuwsgierig geworden? Op de website vind je meer informatie, klik snel door!

De Toverberg

Drieërweg 130
3852 MG Ermelo
Faciliteiten - Wasserette (muntautomaat)
- Krantenverkoop (April- oktober)
- Speeltuin
- Tafeltennistafel
- Kantine (beperkt in gebruik)
- Leeshuisje
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Weg van de massa!

Weg van de massa!

Op de glampings van Geardropper geniet je met je gezin van de prachtige natuur, leuke activiteiten en slaap je in een sfeervolle & comfortabele tipi tent! Er is nog beschikbaarheid deze zomer!

Bekijk de glampings in Nederland!