De Gouwe StekTerug naar het overzicht

Gezellige midi-familiecamping bij Enkhuizen met pipowagens en safaritenten

Kleinschalige familiecamping in Noord-Holland

De Gouwe Stek is een échte familiecamping, helemaal perfect voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 14 jaar.

Jonge kinderen krijgen bij aankomst een leuk 'Fien en Teun' opdrachtenboekje waar ze heerlijk zoet mee zullen zijn. Als beloning krijgen ze een 'ontdekkingsdiploma'. In de mei-,  en zomervakantie is er een leuk animatieprogramma voor alle kinderen; knutselen, disco, kampvuur, vossenjacht, waterfeest, strijkkralen, oud hollandse spelletjes en meer! 

Tegenover de camping ligt het streekbos met klimbos, sterrenwacht en midgetgolfbaan. Ook is er een fijn zwemmeer met zandstrand. Wil je eens iets verrassends doen? Loop dan blotevoetenpad 'Gouwe Voeten', ontzettend leuk om met het hele gezin te doen! Voor leuke uitjes kunnen we het Sprookjesbos en Zuiderzeemuseum van harte aanbevelen.


Levendige of rustige kampeervelden 

Camping de Gouwe Stek heeft verschillende velden. Gezellig samen met anderen staan of liever een beetje afgezonderd zonder overburen? Pal aan een speeltuintje is of juist niet? Kies maar! Bij de tent of caravan mag je een bijzettentje plaatsen.

Pipowagens en safaritenten

Naast de mooie kampeerplekken heeft de camping ook verschillende pipowagens te huur. Deze staan op de mooiste plekjes van de camping en zijn volledig ingericht. De namen van de wagens zijn té leuk; Snuf, Snuitje en Klukkluk!

De safaritenten zijn ook prachtig. Kies voor de 4-persoons 'Merel' of 'Kievit', of de 6-persoons 'Ekster'.
Op de Gouwe Stek is ook een mooi groepsverblijf; 'De Gouwe Droom'. Dit grote vakantiehuis heeft 42 slaapplaatsen, een relax-ruimte, woonkeuken en terras.


Enthousiast geworden over een vakantie op deze leuke plek in Noord-Holland? Klik door naar de website voor meer info en reserveringen! 

Camping de Gouwe Stek

De Gouw 11
1611 BS Bovenkarspel
Faciliteiten - Winkeltje
- Vissteiger
- Speeltuintjes en trampolines
- Sportvelden
- Wifi
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!