Vakantie op het waterTerug naar het overzicht

Relaxen en tóch in beweging zijn; vier vakantie op de blokhutboot!
Relaxen op het water, genieten van de natuur om je heen en óók nog eens in beweging zijn; met de blokhutboot kan je overal heen varen en je kunt overal aanmeren om te overnachten. Iedereen boven de 18 jaar mag varen, je hebt geen vaarbewijs nodig! 

Bijzonder overnachten; Blokhutboot

De blokhutboot is zo ingericht dat je er met 4 tot 6 personen op kunt verblijven. Er is zelfs een complete keuken, aparte toiletruimte en buitendouche met warm water aanwezig! Op het voordek is plaats voor maximaal 6 personen. Voor de kids kan je er een kano bij reserveren om de buurt te verkennen.

Vakantie op het water

Een blokhutboot huur je in natuurgebied de Biesbosch, rivierengebied de Heerewaarde of op de rivier de Linge. Vanaf die plaatsen kan je de omgeving verkennen, welke allemaal heel verschillend zijn. Voor ieder wat wils dus!

Tip: Een stedentrip met kids is ook leuk! Vind een leuk verblijf in de stad! 

Blokhutboot.nl

Heerewaardensestraat 24
6624 KK Heerewaarden
Faciliteiten - Huisdieren zijn welkom
- Verwarming
- Stopcontacten
- Volledig ingerichte keuken
- Toilet en douche aan boord
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties