Slapen in een schoolgebouw!Terug naar het overzicht

Met het gezin, met de familie of een grote vriendengroep naar Friesland!
In een typisch Fries terpdorpje tussen Dokkum en de Waddenzee ligt dit voormalig jaren 30 schoolgebouw dat is omgebouwd tot de 'BinnenInn'.


Appartementen

Huur in de schoolvakanties één van de vijf leuk ingerichte appartementen, geschikt voor 2-6 personen. Elk appartement heeft z'n eigen badkamer, woonkamer met grote eettafel en openslaande deuren naar de tuin. Ook is er een ruime gemeenschappelijke eetkeuken. 

Familiehuis

Het Art-Deco gedeelte van het schoolgebouw is nu een heerlijk familiehuis voor 12 personen. Met 4 slaapkamers, een gezellige ruime woonkamer een keuken zó mooi... is dit een heerlijke plek voor een verblijf met meerdere gezinnen of met de familie.

Groepsaccommodatie

De 5 appartementen in het achterste gedeelte van het schoolgebouw zijn ook te huur als groepsaccommodatie! De groepsaccommodatie ligt rondom een besloten binnentuin: het voormalige schoolplein. Samen kokkerellen doe je in de grote gemeenschappelijke eetkeuken en gezellig natafelen en spelletjes spelen in de heerlijke woonkamer. Kookboeken en spelletjes zijn aanwezig!

De binnentuin is een heerlijke plek voor kinderen om te spelen. Naast dat er skelters en fietjes staan om mee rond te sjeezen, krijg je ook gezelschap van een boel dieren; een pony, paarden, een hond, kippen en poezen... een complete kinderboerderij op het voormalig schoolplein!

In de omgeving

Het dorpje Metslawier kende je misschien nog niet... dat kan, er is ook niet heel veel waarvan je het zou moeten kennen. Maar het blijkt wel een uitstekende uitvalbasis voor verschillende leuke uitstapjes! Bezoek bijvoorbeeld een grote stad als Groningen of Leeuwarden, een knus dorp als Dokkum of stap op de boot naar Schiermonnikoog!

Zin in een weekendje weg in een oude school? Klik door naar de website van BinnenInn om een reservering te maken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips