Vakantiepark MolenwaardTerug naar het overzicht

Gloednieuw vakantiepark in het Hart van Holland; Oer-Hollandse poldergezelligheid!
Midden in het Groene Hart, vlakbij Avonturenboerderij Molenwaard, opent in juli 2021 dit kindvriendelijke, oer-Hollandse vakantiepark.

Thema accommodaties

Bij Vakantiepark Molenwaard overnacht je in mooie thema-accommodaties zoals een Avonturentent, een Kinderdijk cottage, een Polderlodge of de schattige Fien & Teun boerderij. Accommodaties zijn er voor 2, 4, 6 of 8 personen. 


Spelen en zwemmen op Vakantiepark Molenwaard

In de verschillende speeltuinen die verspreid zijn over het park spelen kinderen in diverse thema's. In de weide zien kinderen de liefste dieren en in de Bonte Boerenschuur mogen ze zelfs knuffelen met de konijntjes en kunnen zij schapen voeren. In de moestuin leren kinderen waar hun eten vandaan komt. Leuk en leerzaam!

In schoolvakanties zorgt het animatieteam onder leiding van de boerenvriendjes Fien en Teun voor allerlei gezellige activiteiten. Ook echte waterratjes kunnen op Vakantiepark Molenwaard hun lol op; midden op het vakantiepark ligt een natuurplas waar je heerlijk kunt zwemmen, bootje varen en waterfietsen. 


Polderpaspoort

Kinderen krijgen bij verblijf op dit vakantiepark een Polderpaspoort, waarmee ze geheid de mooiste avonturen zullen beleven samen met hun ouders! Met hun 'reisgidsen' Fien en Teun ontdekken ze niet alleen het vakantiepark, maar gaan ze ook echt de polder in om zo spelenderwijs de omgeving te ontdekken. In het paspoort staan verschillende opdrachten die kinderen op het vakantiepark kunnen uitvoeren. Zo gaan jullie aan het eind van de vakantie met een paspoort vol polderstempels -en dus herinneringen- naar huis! 


Leuke dingen doen in de omgeving

Tijdens een dagje uit naar Avonturenboerderij Molenwaard (10 minuten van het vakantiepark) ontdek je alles over het boerderijleven; van oude ambachten tot tractor rijden! Leer hoe je een koe melkt, ga bootje varen, pony rijden of verdwalen in het wilgendoolhof. Ook hier kom je Fien en Teun tegen. Toegang tot dit park is inbegrepen bij je verblijf op het vakantiepark! 

Het Polderpaspoort staat verder ook nog eens vol andere superleuke dagje uit-tips in de omgeving. UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch, de Hollandse Waterlinie en vele steden in de buurt zijn het bezoeken waard.

Klik door naar de website voor meer informatie over dit mooie nieuwe vakantiepark én om er je verblijf te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!