Vakantiepark MolenwaardTerug naar het overzicht

Gezellig vakantiepark in het Hart van Holland; Oer-Hollandse poldergezelligheid!

Oer-Hollandse poldergezelligheid!

Midden in het Groene Hart ligt Vakantiepark Molenwaard. Dit leuke vakantiepark in de polder is geheel aangekleed in stijl van de karakters Fien & Teun. Dit leuke boertje en boerinnetje laten jullie van alles zien over het Hollandse landleven. Ga jij met ze mee op ontdekkingsreis?


Thema- accommodaties

Houd je van luxe kamperen? Verblijf dan in de Avonturentent! Wil je met een groep komen overnachten? Kies dan voor de groepsaccommodaties of het familieplein. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke huisjes, helemaal in Fien & Teun stijl. Zo kun je bijvoorbeeld ook overnachten in een Fien & Teun boerderijtje, of slapen in een bedstee in de Mike & Molly schaapskooitjes, dan lopen de schaapjes direct langs jouw terras!


Spelen en zwemmen op Vakantiepark Molenwaard

Op het park zijn meerdere speelplaatsen, een binnenspeeltuin, er zijn strandjes, je kunt zwemmen in de natuurplas of het water op met een bootje of waterfiets. Nog niet genoeg afgekoeld? Kom dan naar het fonteinenplein. Wat een waterpret! Iedere dag voorziet het entertainmentteam in afwisselende leuke activiteiten. 


Lekker eten op het vakantiepark

Trek gekregen van alle belevenissen? Dan kun je terecht bij Gasterij Molenwaard voor een ambachtelijk ontbijt, lunch of diner, gemaakt van streekproducten. Voor een snelle hap kun je genieten van frietjes en diverse snacks bij de Frieterie en bij het IJskuipje hebben ze de lekkerste ijsjes.


Leuke dingen doen in de omgeving

Kinderen krijgen bij verblijf op Vakantiepark Molenwaard een Polderpaspoort, waarmee ze geheid de mooiste avonturen zullen beleven samen met hun ouders! Met hun 'reisgidsen' Fien en Teun ontdekken ze niet alleen het vakantiepark, maar gaan ze ook echt de polder in om zo spelenderwijs de omgeving te ontdekken.

Bij het verblijf ontvang je onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij (10 minuten van het park vandaan). Hier ontdek je alles over het boerderijleven. Leer hoe je een koe melkt, maak een ritje op de pony’s of verdwaal in het wilgendoolhof. 

Klik door naar de website voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen