De Lemeler EschTerug naar het overzicht

Kleinschalige en kindvriendelijke natuurcamping, aan de voet van de Lemeler Berg!
'Wijze Wieger' is de mascotte van de Lemeler Esch, de kindvriendelijke natuurcamping aan de voet van de Lemeler Berg.

Als je in een schoolvakantie komt zal hij je van alles vertellen over wat er te doen is op de camping en wat je maar wilt weten van de natuur! Speuren, hutten bouwen, broodjes bakken op een kampvuur, knutselen, avondspeurtochten.. alles kan met Wijze Wieger! Is Wieger een dagje vrij? Ga er dan zelf op uit in de mooie omgeving waar je veel kunt wandelen en fietsen of bezoek een attractiepark in de buurt.

Kamperen of huren

Alle kampeerplaatsen zijn bijzonder door het ruime formaat, van minimaal 100 tot 150 m2, en de ligging in de natuur aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg. Qua luxe varieëren ze van een basisplaats met elektra, tot plaatsen met privésanitair. Bepaalde velden zijn autovrij, maar als je de auto liever in de buurt hebt kun je ook voor een ander veld kiezen. Kinderen kunnen vrij en veilig spelen in het speelbos, de vele speelgelegenheden op de kampeervelden, de hooiberg met tractor en het buitenzwembad. De camping is huisdiervrij.

Heb je geen eigen kampeermiddel? Huur dan een Coco Sweet ( 4 pers.), een safaritent (5 pers.) een chalet (6 pers.) of één van de vele andere huur accommodaties.

Klik door naar de website om een reservering te maken!

?

Tip: Wil je eens op vakantie op een boerderij? Kies uit deze leuke vakantie-adressen op of bij een boerderij! 

Lemeler Esch

Lemelerweg 16
8148 PC Lemele
Faciliteiten - Winkel
- Fietsverhuur
- Buitentheater
- Wasserette
- Bostheater
- Openluchtzwembad
- Recreatie
- Sportgelegenheid
- Visvijver
- Recreatievijver
- Ontbijt 
- Wandelroutes en fietsroutes
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark