Kampeerterrein StortemelkTerug naar het overzicht

Kampeerterrein Stortemelk

Kampweg 1
8899 BX Vlieland
Faciliteiten - Sport- en spel
- Speeltuinen
- Zwembad
- Kampwinkel
Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Wakker worden tussen de bomen en vlakbij de zee op Vlieland
Op Kampeerterrein Stortemelk, aan de kust van de Noordzee, kan je in alle rust vakantie vieren in je zelf meegenomen tent, een huurtent, duin- of boshuisje.

Overnachten in een duurzaam boshuisje
Verscholen in het bos bij het kampeerterrein staan houten huisjes die specifiek zijn ontworpen om in de natuur op te gaan. Ze zijn duurzaam gebouwd en worden verwarmd met een pelletkachel. Vanuit het huis kijk je zo het bos in, wie weet spot je wel wat wilde dieren! Sommige boshuisjes hebben een raam in het dak, zodat je onder de sterren kunt slapen..

Duinhuisje
In de Vlielandse duinen liggen deze 4- of 8 persoonshuisjes.
Deze traditioneel rietgedekte eilandhuisjes bieden elk ruimte aan vier volwassen personen, maar dankzij een - goed geïsoleerde - dubbele - verbindingsdeur zijn de twee-onder-een-kapwoningen in een handomdraai geschikt voor een groter gezelschap van maximaal acht personen.

Zwembad Flidunen
De gasten van Stortemelk hebben tijdens het verblijf gratis toegang tot Zwembad Flidunen. Kids kunnen verder lekker spelen in de speeltuinen en gebruik maken van sport- en spelmogelijkheden op het terrein. In de zomer kan je bij het Bolder-podium terecht voor leuke optredens voor de hele familie!

Op zoek naar een bijzondere vakantie accomodatie? Hier vind je de meest unieke exemplaren!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Landelijke partners