In het FruitTerug naar het overzicht

Kamperen in één van de oudste polders van Nederland; door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed!
Camping 'In het fruit' is gelegen aan de rand van het dorpje Zuidoostbeemster, in De Beemster; één van de oudste polders van Nederland. Dé plek voor natuurliefhebbers!

Bollenvelden, vogels, kano- fiets- en wandelroutes omringen deze knusse camping. De ongeveer 1,5 hectare grote camping bevindt zich in een oude hoogstam-boomgaard. Er is plaats voor 22 caravans en een aantal tenten. Er is ook een plaats voor een camper.

Voor de kinderen is er wat te spelen, zoals schommel en trampoline, een fijne klimboom en achter op het terrein is een klein trapveldje. Er zijn kippen en een huispoes die gezellig over de camping lopen.

Natuurlijk ga je er veel op uit; lekker de natuur in of op bezoek in één van de omringende steden; Amsterdam, Alkmaar en Hoorn zijn dichtbij!

Heb je geen eigen kampeermiddel maar wil je toch eens op deze unieke plek verblijven? Huur dan een kamer voor 2, 3 of 4 personen in de B&B in de verbouwde hooischuur!

Tip: Volg ons op Instagram en deel je vakantiefoto's met de # 'kidsproofvakantie.nl'! 

In het Fruit Camping & Bed & Breakfast

Volgerweg 86
1461 CB Zuidoostbeemster
Faciliteiten - Fietsverhuur (ook elektrisch)
- Kanoverhuur in de buurt
- Trampoline, trapveldje, klimboom
- Wifi
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips