Camping de PoppeTerug naar het overzicht

Alles is aanwezig voor een actieve vakantie, met de rust van de Twentse natuur om je heen
Tijdens jullie verblijf op familiecamping de Poppe zorgt Onky, de Poppe knuffelbeer, ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen. Onky is er voor kinderen van alle leeftijden! 

Hij gaat met je knutselen op de gezellige jeugdzolder, zet de acteurs én de kids aan het werk in het meeleeftheater, laat je versteld staan bij goochelshows en zorgt voor de nodige beweging tijdens leuke waterspellen en andere sportactiviteiten.

Maar... ook voor de avonturiers zorgt Onky voor de nodige spanning! In het kampeerseizoen zijn er droppings, kampvuren, griezeltochten en huifkartochten. 

Camping en glamping

Op Camping de Poppe kun je voor je kampeervakantie kiezen uit schaduw- of zonplekken, voor een staplaats of een huuraccommodatie. De 90 staplaatsen liggen bijna allemaal bij het zwemmeer en in de buurt van een speeltoestel. Wil je wel het echte kampeergevoel, maar dan liever in een huuraccommodatie? De Poppe heeft chalets, en sinds kort ook een aantal prachtige 4- of 6-persoons safaritenten te huur!

De camping heeft met haar zwembaden, sportvelden, animatieteam en zwemmeer alles te bieden wat je nodig hebt voor een fijne familievakantie. Daarnaast vind je in de omgeving ook prachtige natuurgebieden voor lekkere wandel- of fietstochten en zijn een aantal gezellige steden gemakkelijk per auto te bereiken.

Camping de Poppe

Holterweg 23
7475 AT Markelo
Faciliteiten - Zwembad
- Binnenspeeltuin
- Buitenspeeltuin
- Animatie
- Restaurant, snackbar en café
- Ontbijtwinkel
- Wifi
- Sportvelden
- Huisdieren welkom
- BBQ mogelijkheden
- Vis/ zwemvijver met pontje en strandje
- Wasmachines aanwezig
- Manege op loopafstand
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!