De AdelhofTerug naar het overzicht

Familiecamping & bungalowpark in de prachtige Drentse natuur.
Ontdek de mooie natuurgebieden Holtingerveld, Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld vanaf deze fijne familiecamping in Drenthe.

Kamperen of een vakantiehuisje huren op de Adelhof

Op gezellige, overzichtelijke veldjes, veelal met speeltoestellen, zijn ruime kampeerplaatsen. Op één van de velden zijn ook huisdieren welkom. Huur je liever een accommodatie? Kies dan voor een bungalow aan de vijver, een gezellige bungalow met open haard of een 'groen' huisje; met grasdak! 

Zwemmen en spelen op de familiecamping in Drenthe

Op de camping vermaken kinderen zich  opperbest in de 'Speelstee'; een binnenspeeltuin met apart peutergedeelte en een ruimte met verschillende spellen voor grotere kinderen. In de grote visvijver mag je vissen op verschillende soorten vis en naast de camping is een verwarmd openluchtzwembad waar je heerlijk kunt zwemmen. Op Camping en bungalowpark Adelhof vind je bovendien diverse speelplaatsen, een all-weather tennisbaan, een midgetgolfbaan, een jeu de boulesbaan, een voetbal- en volleybalveld en een kinderboerderijtje. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie staat het animatieteam paraat voor superleuk vermaak van de kinderen.

Voor lunch of diner is er een gezellig café-restaurant met terras, hier serveren ze ook dagelijks een heerlijke daghap voor een voordelige prijs. Er is een snackbar met de mogelijkheid om eten op te halen, voor wanneer je liever een dagje bij je vakantiehuisje of kampeerplek wilt eten.

Eropuit in de omgeving van Vledder

De uitgestrekte natuurgebieden, het wereldberoemde Giethoorn, de Hunebedden en Museum de proefkolonie (= Koloniën van Weldadigheid, Unesco-Werelderfgoedlijst) in Fredirksoord zijn absolute must-see's van deze omgeving! Maar ook Speelboerderij de Drentse Koe, Zeemuseum Miramar en het Planetron zijn een bezoekje waard tijdens je vakantie in Drenthe!

Klik door naar de website voor meer informatie en om je verblijf te reserveren!

Camping & Bungalowpark Adelhof

Vledderweg 19
8381 AB Vledder
Faciliteiten Speelplaatsen
Tennisbaan
Professioneel recreatieteam
Voetbal- en volleybalveld
Tafeltennistafel
Jeu de boulesbaan
Kinderboerderijtje
Speelstee 't Hofje (apr-okt)
Gemeentelijk openluchtbad "Bosbad" (eind apr - begin sept, tegen betaling)
Midgetgolfbaan (apr-okt)
Fiets- en skelterverhuur
Visvijver
Café-restaurant-snack (apr-okt en Kerstvakantie o.v.)
Winkeltje 
Wasserette
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning