Duin en KruidbergTerug naar het overzicht

Natuurhuis in een prachtig natuurgebied, vlakbij strand en zee

Vakantiehuis in de duinen

Jachthuis Duin- & Kruidberg ligt op een fantastische plek in de duinen bij Santpoort-Noord. Je fietst zo door de duinen naar het strand!

Dit is de ultieme natuurbeleving, met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond het huis met grote tuin. Vanuit de woonkamer of de ruime leefkeuken met open haard heb je een weids uitzicht op de natuur. Het huis heeft 3 tweepersoonskamers. 


Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het gebied Duin- en Kruidberg behoort tot Nationaal Park Zuid-Kennemerland; één van de grootste duingebieden van Nederland. Het gebied strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Hier zijn heel veel mooie plekken om te wandelen en te spelen, fijne zwemmeertjes en dieren zoals wilde paarden, damherten, Schotse Hooglanders en zelfs wisenten. Op de fiets kun je gemakkelijk naar het Noordzeestrand met gezellige strandpaviljoens fietsen.


Leuke dingen doen in de omgeving

Het huis ligt afgelegen, je geniet er dus van volledige rust. Maar wil je de levendigheid opzoeken dan is dat binnen handbereik! De gezellige stad Haarlem ligt op 10 minuten rijden, vanuit IJmuiden kun je leuke boottochtjes doen, badplaats Zandvoort kun je niet overslaan en met de trein ben je zelf in 20 minuten in hartje Amsterdam. 

Klik door naar de website om de beschikbaarheid van het natuurhuis te zien.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips