Recreatiepark BeringerzandTerug naar het overzicht

TOVERLAND - Mooie familiecamping met binnen- en buitenzwembad, binnenspeeltuin en meer!
Op deze kindvriendelijke camping in het mooie Limburg vind je alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Kom er kamperen of huur één van de mooie accommodaties!


Kamperen bij Beringerzand 

Met ruim 350 kampeerplaatsen is er voor iedereen een geschikte kampeerplaats. De kampeervelden zijn ingedeeld op de leeftijd van de kinderen, zo weet je dat er voor jouw kind passende speeltoestellen zijn en dat er altijd leeftijdsgenootjes in de buurt zijn! Zelfs de allerkleinsten kunnen veilig in de speeltuin op het veld spelen, vanaf je luie stoel heb je er altijd zicht op.


Huuraccommodaties op de familiecamping

Op Beringerzand huur je geweldig leuke lodgetenten, bijzondere Finse kota's, grappige natuurlijke barrels of een mooie groepsaccommodatie voor 10 personen. De accommodaties zijn beschikbaar voor een heerlijk weekendje weg, een vakantie en in het laagseizoen ook per nacht.


Recreatiepark met mooie faciliteiten

Recreatiepark Beringerzand heeft een binnenzwembad, buitenzwembad, binnenspeeltuin, een midgetgolfbaan en verschillende sport- en speelvelden. Het animatieteam biedt tijdens schoolvakanties en op feestdagen een gevarieerd animatie programma, geschikt voor alle leeftijden! Daarnaast rijdt dagelijks de Beringerzand-Express; een iconische trein waarin je een rondje rijdt over Recreatiepark Beringerzand.


Uitjes in Noord-Limburg

Op een paar minuten rijden van Beringerzand ligt attractiepark Toverland, dat met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud iedereen een mooie dag bezorgt. Ook speelpark Klein Zwitserland; een eigentijds en gezellig avonturenpark in een bosrijke, is leuk om met je kind te bezoeken.

Klik door naar de website voor meer informatie en om je verblijf te reserveren!

Recreatiepark Beringerzand

Heide 5
5981 NX Panningen
Faciliteiten Animatie
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Binnenspeeltuin
Midgetgolf
Speeltuinen
Sportvelden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties