Het land van Jan KlaassenTerug naar het overzicht

LAND VAN JAN KLAASSEN-Naast dit pretpark voor jonge kinderen slaap je in de meest bijzondere accomodaties
Jan Klaassen Dromenland is een sfeervolle 'glamping' voor gezinnen met kinderen, de fantasie en beleving van het kind staat hier centraal!

Bijzonder overnachten! 

Slapen in een vliegtuig of helikopter is inclusief verkleedkleding als piloot. Kruip achter het stuur en probeer alle knopjes! Het vliegtuig heeft fijne zitplekken en 8 comfortabele bedden, de helikopter is plek voor 4 tot 5 personen en in het gebouwtje ernaast vind je je eigen toilet en badkamer.

Wil jouw kind later bij de brandweer? Kom vast oefenen, je mag zelf het kampvuur blussen én daarna lekker slapen in de brandweerauto die plaats biedt aan 4 tot 5 personen!

Op deze kindercamping kun je ook slapen in een boomhut, een prinsen en prinsessentent, een schoolbus, op een piratenboot, in een tipi of een pipo wagen. Vind je 'gewoon' ook goed genoeg? Er is ook plek voor je eigen caravan of tent!

Pretpark 'Het land van Jan Klaassen'

Campinggasten krijgen gratis toegang tot het nabijgelegen pretpark 'Het land van Jan Klaassen'. Hier vind je een grote buitenspeeltuin met wel 60 speeltoestellen, een binnenspeeltuin waar iedere dag leuke voorstellingen zijn, een waterspeeltuin voor de warme dagen én je kunt op bezoek in het dorp waar Jan Klaassen woont!

Wil je je volgende vakantie aan het water doorbrengen? Deze mooie accomodaties liggen aan een meer of plas! 

Jan Klaassen Dromenland

Braamweg 2
7047 CB Braamt
Faciliteiten - Restaurant
- Autovrij
- Volledig omheinde camping
- Speeltoestellen
- Ontbijtbuffet
- Pretpark Jan Klaassen om de hoek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips